Serbest piyasa koşulları göz önünde bulundurularak ASPA tercüme tarafından müşterilerin hizmetine sunulan fiyat seçenekleri yapılan işin kalitesine, iş gücüne bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Tercüme büroları tarafından talep edilen belirli oranlar dahilinde müşterilere bir fiyat seçeneği sunulur. Sunulan fiyat seçeneklerinde önceden belirlenmiş bir alt taban yer alır.

ASPA Tercüme Bürosu tarafından müşterilere sunulan 2022 tercüme fiyatları tercümesi yapılacak olan metnin kolaylığı ve sayfa sayısı göz önünde bulundurularak düşürülebilir.

Aynı zamanda tıbbı ve akademik metinlerin tercümanlığında, alanında uzmanlık isteyen bu zor metinlerin tercümanlığı da fiyat seçeneklerini yükseltebilir.

İngilizce Tercüme Fiyatları

Dünyanın dört bir yanında evrensel bir dil haline gelen İngilizce, hayatımızın her alanında karşımıza çıkabilecek egemen bir dildir.

Ticaret hayatı başta olmak üzere eğlence, bilim, sanat ve iletişim gibi daha birçok alanda karşımıza çıkan bu güçlü dil, tercümanlığına da en çok ihtiyaç duyulan diller arasında ilk sırada yer almaktadır.

İngilizce tercüme fiyatları ASPA Tercüme tarafından sözlü ve yazılı metin olarak ekonomik fiyat seçeneklerini en kaliteli ve memnun kalacağınız bir iş hizmeti ile müşterilerine sunmaktadır.

İngilizceden Türkçeye olduğu gibi aynı zamanda Türkçeden İngilizceye ya da İngilizceden başka bir yabancı dile tercüme edilecek metinler daima aynı kalitede hizmetinize sunulmaktadır.

Daima yüzde yüz müşteri memnuniyetini esas alarak çalışmalarını titiz bir şekilde yürütmekte olan ASPA tercüme alanında uzman, yeminli ve noter onaylı tercümanlar ile müşterilerine en kaliteli desteği sağlamaktadır.

Kurumsal ve bireysel metinlerinizin tercümanlığında, söz verilen süreler içerisinde metin çevirileri en kaliteli bir şekilde tamamlanır ve tarafınıza güvenli bir şekilde ulaştırılır.

Almanca Tercüme Fiyatları

Teknolojinin gelişmesi ile beraber günümüzde yabancı ülkeler arasındaki ticari iş birlikleri de artmıştır. Ülkeler arasındaki ticari gelişmelerin sonucunda, yıl içerisinde birçok evrak trafiği oluşmaktadır.

Türkiye’de de ticari gelişmelerin en çok yürütüldüğü ülkeler arasında bulunan Almanya’dan gelen evrakların kaliteli bir şekilde tercüme edilmesi noktasında ASPA tercüme daima titiz bir iş hizmeti sunmaktadır.

Lisansüstü eğitim dönemindeki öğrencilerden yazmaları istenilen tezlerin hazırlık sürecinde yabancı makalelerin okunması ve tezlerini bu makaleler ile desteklemeleri öğrenciler için oldukça önemlidir.

Bu sebeple Almanya’nın da akademik kariyeri sebebiyle birçok akademisyen tarafından ilgiyle takip edilmesi sonucunda Almanca tercümelere olan ilgi de artmıştır.

Almanca tercümelere ilginin artması ile beraber ASPA Tercüme tarafından Almanca tercüme fiyatları da müşterilerin hizmetine uygun fiyat seçenekleri ile sunulmuştur.

Alanında uzman, noter onaylı ve yeminli tercümanları ile hizmet vermekte olan ASPA tercüme daima alanında uzman tercümanlarıyla beraber memnun kalacağınız kalitede bir tercüme hizmeti sağlamaktadır.

ASPA tercüme tarafından sağlanan yeminli tercüman fiyatları daima memnun kalacağınız bir kalitede hazırlanıp, söz verilen süreler içerisinde teslim edilmektedir.

ASPA tercüme tarafından müşterilere sunulan tercüme hizmetleri genellikle şu şekildedir:

● Belge çevirileri

● Bilimsel ve akademik metinlerin çeviri

● Özel etkinliklerinizde yardımcı olabilecek tercüman desteği

● Dini belgelerin tercümesi

● Evlilik sözleşmesi ve evlilik cüzdanı gibi çiftlerin evliliğine dair bütün belgelerin tercümesi

● Hukuki tercüme

● Tıbbi tercüme

● Ticari tercüme

● Ses dosyaları için sözlü tercüme

● Bireysel ya da kurumsal olması fark etmeksizin çok uzun olan metinlerde dahil olmak üzere genel tercüme

7/24 hizmetinize hazır olan ASPA tercümeyi günün istediğiniz saatleri arasında gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM