Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammet Güney, Siyonizm ve onun işbirlikçileri ABD-AB ve ırkçı emperyalizme karşı İslam Birliği’ni savunan ve D-8’leri kuran Mücahit Erbakan’a yani Milli Görüş’e ve millete karşı yapıldığını söyledi.

Tek kurtuluşun Milli Görüş ve son imtihanı kazananların partisinin Saadet Partisi olduğunu belirten Güney, “Hocamızın emanetine sahip çıkarak aslınıza yani Saadet Parptisi’ne dönmek suretiyle 28 Şubat sürecini bitirmiş olursunuz. Bugün Suriye üzerinden Türkiye’ye karşı kurulan bu ittifakı yıllar öncesinden haber ve çözümünü ortaya koyan bugün ki iktidara da uyaralarını yapan ve devlet yönetimi çolcuk çocuk işi değil diyerek hep haklı çıkan hocamızı ‘Yılların haklısın diye haykırdığı lider’ olarak bir kez daha rahmetle anıyoruz” dedi.

SP Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammet Güney, ‘Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ hedefini emadet eden 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve arkadaşlarını hayırla ve kahmetle yad ettiklerini sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim