Geniş alanlarda 3D çizim tekniği kullanılarak hazırlanan vektörel verilerin gerçekleştirilmesi ve render motorlarının da desteğiyle net ve gerçekçi görsellerin meydana getirilmesi yöntemine 3D mimari görselleştirme adı verilir. Bu yöntem ile çizimi gerçekleştiren mimar kolaylıkla projesindeki eksiklikleri görebilir ve projesini ona göre yeniden hazırlayabilir. Gelişen teknolojinin getirmiş olduğu en önemli inşaat hizmeti olan 3D mimari çizim ve görselleştirme teknikleri ile kolaylıkla proje satışları hızlandırılabilir.

3D Mimari Görselleştirme Tekniğinin Avantajları

 

Teknolojinin gelişmesiyle beraber artık kişiler daha inşaat halindeyken dahi yatırım yapacakları mekânları görebilir. Proje halinde sunulan 3 boyutlu görsellerle şekillendirilen mekânlar hakkında müşteriler daha net fikir sahibi olur. Böylelikle 3D mimari çizim sayesinde farklı ayrıcalıklar sahibi olunmaktadır. 3D mimari görselleştirme tekniğinin şu avantajları söz konusudur.

 

●       Mimari animasyonlar doğrultusunda fikir sahibi olunur.

●       Binaların proje halinde iken sanal fotoğrafları sunulabilir.

●       3D sanal gözlükle proje halindeki yapı gezilebilir.

Bu avantajlardan yararlanarak proje satışlarını hızlandırmak için sitenin hizmetleri incelenerek fikir sahibi olabilmek mümkündür.

Güvenilir 3D Modelleme Hizmeti

 

İnşaat sektöründe modern bir yenilik olarak kabul gören 3D mimari modelleme tekniğiyle artık binaların tam olarak bitmesi beklenmeden satışa hazır hale getirilebiliyor. Rahatlıkla 2 boyutlu olan proje çizimleri 3D mimari görselleştirme olarak şekillendirilir. 3D mimari görselleştirme hizmeti, tüm mimari hizmetler için siteden detaylı bilgi alınabilir.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM