Atatürkçü Düşünce Eskişehir Şube Başkanı Cihan Taşer törende şunları söyledi; “ Derneği Eskişehir Şubesi olarak, 08 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası, seçilen yeni yönetim olarak ilk yaptığımız işlerden birisi üye yazımını hızlandırmak, yeni üyeler kazanmak olmuştur.

Beş aylık süreç içerisinde derneğimize, 100’ün üzerinde yeni üye kayıt olmuştur. Bugün, yeni üyelerimize hoş geldin diyor ve üyelik kartları ile rozetlerini takdim ediyoruz. Her üye bizim için çok değerlidir ve ayrı ayrı güç katmaktadır.

    Bundan sonraki süreçte de, Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi olarak Örgütlenme Kurulumuzu, ilçe ve mahalle temsilciklerimizi oluşturacağız. Eskişehir genelinde yeni bir üye kampanyası başlatacağız.

  Atatürkçü Düşünce Derneği, günümüzün Kuvayı Milliyesidir. Üyelerimiz de kalpaksız kuvvacılardır. Yeni katılan üyelerimizin hepsine çok teşekkür ediyor ve mücadelemizde büyük güç verdiklerini ifade ediyoruz. Tüm Eskişehirli, Attürkçü ve Cumhuriyetçi yurttaşlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyoruz”

Editör: Mustafa YILDIRIM