Eskişehirspor Asbaşkanı ve İcra Kurulu Üyesi Harun Adıgüzel, İcra Kurulunun çalışmalarından bahsetti.  Adıgüzel bir aylık süreçte 973 bin 244 TL kaynak elde ettiklerini söyledi.

Eskişehirspor Asbaşkanı ve İcra Kurulu Üyesi Harun Adıgüzel, Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Teknik Direktör Fuat Çapa, İcra Kurulu üyeleri Mehmet Şimşek ve Erkan Koca’nın katılımı ile düzenlediği basın toplantısı ile kurulun çalışmalarından bahsetti. Adıgüzel, İcra Kurulunun kulübü yönetmek gibi gayretinin olmadığı amaçlarının takımı yaşatmak olduğunu aktardı.  İcra Kurulunun çalmadığı kapı kalmadığını belirten Adıgüzel, “24 Ekim’de İcra Kurulu kurduk ve çalışmalara başladık. O günden bugüne kadar gezmediğimiz STK, sendika, sanayi kuruluşu kalmadı. Kendimizi anlattık. Eskişehirspor’un bulunduğu durumu anlattık. Gerçekten Eskişehirspor’un şehrin takımı olduğunu bir kez daha anladık” dedi.

600 ADET FORMA SATTIK

Bir aylık süreçte 973 bin 244 TL kaynak topladıklarını ifade eden Adıgüzel, “24 Ekim’de kasamızda 2 bin 64 TL para vardı. Bugün itibariyle 973 bin 244 TL kanyak sağlandı. Bunun 968 bin 607 TL’si harcandı. Kasamızda 4 bin 637 TL kaldı. 400 bin lirasını Esstore’u satarak elde ettik. Bunun dışına 600 adet forma sattık. Bağışlar ve SMS kampanyası ile bu geliri elde ettik” diye konuştu.  

SMS KAMPANYASINDAN 15 BİN TL

SMS kampanyası hakkında bilgi veren Adıgüzel, “Bin 303 kişi kampanyamıza destek verdi. 15 bin 95 TL toplandı. Bizim asıl hedefimiz Passolig sayımız olan 80 bin kişi. Şuan itibariyle aylık 15 bin liralık bir gelirimiz var” ifadesinde bulundu. Harun Adıgüzel kulübe bağış yoluyla gelen 18 bin lirayı personel giderleri harcadıklarını belirtti. Adıgüzel ayrıca toplanan paralardan futbolculara 400 bin lira maç primi verdiklerini aktardı.

27 ÜYE YAPTIK

Üye sayısından bahseden Adıgüzel, “İcra kurulu olarak 27 üye yaptık. 2018 yılı ocak ayından itibaren toplam üye sayısı 112.  Üye aidatını ödeyen 82 kişi” dedi.

19 ARALIK’TA GECE DÜZENLEYECEĞİZ

19 Aralık’ta gece düzenleyeceklerini ifade eden Adıgüzel, “Bin kişinin katılacağı bir gece düzenleyeceğiz. Buradan elde edilen gelirle futbolcuların maaşlarını ödemeyi planlıyoruz” diye konuştu.

ALTAY MAÇI 1 LİRA

Adıgüzel, 9 Aralık’taki Altay maçında 17 yaş altındaki gençler için bilet fiyatını 1 lira belirlediklerini ve taraftar rekoru kırmayı hedeflediklerini söyledi.

Transfer yasağının kalkması için Başkan Halil Ünal’ın yoğun şekilde çalıştığını belirten Adıgüzel, “Başkanımızın bize söylediği yüzde 80 ile mutabakat sağlandı yönünde” dedi.