Bembeyaz dişler, sağlıklı gülüşler herkesin hayalidir. Yaşamsal faaliyetleri sürdürebilmek için beslenme en önemli husustur. Beslenme, sindirim sistemi başlangıcı olan ağızda gerçekleştiği için dişler önemli rol oynamaktadır. Gün içerisinde pek çok şey tüketilebilir. Düzenli olarak günlük ağız ve diş sağlığı bakımları yapılmazsa sonrasında hem diş hem baş ağrıtabilir. Her türlü ağız ve diş sağlığı hizmetini sunan klinik, hastalarının sağlıklı gülüşler elde etmesini sağlamaktadır. Uzman diş hekimleri, en iyi teknolojik imkanlarla hastalarına hizmet vermektedir.  Aşağıda verilen hizmetlerden genel başlık olarak bahsettik.

·       Holistik Diş Hekimliği

·       Estetik Diş Hekimliği

·       Çene Cerrahisi

·       Dental İmplant

·       Ortodonti

·       Pedodonti

·       Organik Diş Dolgusu

·       Periodontoloji

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz hizmetler hakkında daha detaylı bilgi olmak için kliniğin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Diş Beyazlatma Hizmeti

Günümüzde çoğu kişi diş sağlığından çok diş beyazlığına önem vermektedir. Tüketilen çay, kahve, sigara dişlerin renk tonlarını yüksek oranda olumsuz etkilemektedir. Pek çok sağlıksız uygulamayı ya da ürünleri diş beyazlatma yöntemleri olarak kullanmaktadır. Sağlığı ön planda tutarak istediğiniz beyazlığı sizlere Dentway sağlayacaktır. Tecrübeli uzman hekimleri ile farklı nedenlerle renk değiştirmiş olan dişleri birkaç ton açmak için özel ilaçlar kullanmaktadır.

Genel olarak 40 dakikalık bir işlem olan diş beyazlatma da, çok az hassasiyet olabilmektedir. Diş beyazlatma öncesinde dikkat etmeniz gereken hususları hekiminiz ile görüşebilir, detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Beyazlatma işlemi sonrası hassasiyetlik o gün devam edebilmekte olup ertesi gün devam etmemektedir. Herhangi bir hasara maruz bırakmaz, doğru uygulama ile dişlere zarar vermez. Hekimlerimizin diş beyazlatma yöntemleri iki şekilde uygulanabilir;

·       Ev tipi diş beyazlatma

·       Ofis tipi diş beyazlatma

Olarak adlandırılır. Ev tipi diş beyazlatma da istenilen sonuca 5-7 gün içerisinde ulaşılabilmektedir. Hekimin yönlendirmesi ile kişinin evde rahatlıkla uygulayabileceği bir yöntemdir. Ofis tipi diş beyazlatma ise hekim muayenesinde 1 saat içinde gerçekleştirilebilen basit ve ağrısız yöntemdir. İşlemlerin detaylarına web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Gülüş Tasarımı Hakkında

Bembeyaz dişler elde ederken, gülüşünüzün de özel bir tasarım olmasını dileyebilirsiniz. Günümüz de oldukça popüler olan uygulamayı hekimlerimiz büyük titizlikle gerçekleştirmektedir. Gülüş tasarımında, hastanın eksik dişi bulunmadığı sürece dişlerin ön yüzüne uygulanan kompozit veya porselen materyalden laminelerle yapılmaktadır. Dişte madde kaybı gerçekleştirmez. Hastanın durumuna bağlı olarak laminelerin kaç dişe uygulanacağı, gülümsediğinde görülen diş sayısı ve dişlerin pozisyonu gibi pek çok etmene göre belirlenmektedir. Planlama yaparken şekil ve renk tonu bütünlüğünü koruyabilmek hassasiyet gerektiren bir konudur.

Tedavi ne kadar sürecek, tedavi işleyişleri nasıl devam edecek gibi aklınıza takılan soruların yanıtlarına kliniğin web sitesinden ulaşabilir veya iletişim kanallarından randevu oluşturarak hekiminizden bu süreçler hakkında bilgi alabilirsiniz. Sağlıklı bir gülümse sloganıyla ağız ve diş sağlığınızı en kaliteli şekilde yaptırabilirsiniz.

Kaynak: https://www.dentway.com.tr/tedaviler/estetik-dis/dis-beyazlatma-yontemleri/

Editör: Mustafa YILDIRIM