Türkiye Petrolleri tarafından geliştirilmiş olan TP mobil araç sahiplerinin akaryakıt alışverişinin sorunsuz gerçekleşmesine yardımcı oluyor. Sadakat programı olan TP Mobil hazır limit sayesinde akaryakıt alımlarında kişilerin araçlarından inmelerine gerek kalmadan ödeme yapmalarına imkan tanıyor. Mobil ödeme imkanı sunan bu uygulama ile araç sahipleri güvenli ödeme yapabiliyorlar.

TP Mobil Uygulaması Nasıl Alınıyor?

Akaryakıt alışverişlerini hızlı bir şekilde yapmak için TP Mobil uygulaması ve sanal kartını kullanmak isteyenler uygulamayı kolay bir şekilde edinebiliyorlar. Bunun için kişilerin mobil cihazlarına uygulamayı Play Store veya Iphone için App Store üzerinden indirmeleri gerekiyor. Kişisel bilgilerini giren kişiler dijital cüzdan sahibi olarak cüzdanlarına para yükleyip ödemelerde kullanma imkanı bulabiliyorlar.

TP Mobil Her Akaryakıt İstasyonunda Çalışıyor Mu?

Araçtan inmeden akaryakıt alım imkanı tanıyan uygulama belirli akaryakıt istasyonlarında kullanılabiliyor. Bu nedenle TP Mobil kaydı oluşturan kişilerin uygulamayı kullanabilmeleri için istasyon bilgilerine sahip olmaları gerekiyor. Bunun için uygulama web sayfasından gerekli istasyon bilgileri alınarak araç sahipleri kolaylıkla akaryakıt alımını gerçekleştirebiliyorlar.

TP Mobil Akaryakıt Alımı Dışında Kullanılabiliyor Mu?

Türkiye Petrolleri tarafından geliştirilmiş olan TP mobil akaryakıt alımı dışında da mobil ödeme için kullanılabiliyor. Kişiler bu uygulamayı kullanarak gümüş ya da altın alım satımı yapabiliyorlar. Bunun dışında istedikleri kişilere para transferi gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca akaryakıt dışındaki alışverişlerinde de sanal kartı kullanarak güvenli ödeme yapabiliyorlar. Ayrıca akaryakıt alımlarında ödemelerini 1 haftadan 1 aya kadar erteleme imkanı bulabiliyorlar. 

Editör: Mustafa YILDIRIM