Bir çoğumuzun hayatını zehir eden, tarifi mümkün olmayan acılar çekmemize neden olan oldukça önemli olmakla beraber alanında uzman ekiplerce yapılması gerekmektedir.

Bazı insanlarda kolaylıkla çıkan 20’lik dişler bazılarında ise oldukça sorunlu bir süreç yaşanmasına neden olabilmektedir. Diğer dişlerin altında çıkan, çene kemiğini oldukça zora sokan, yamuk çıkan 20’lik dişlere zamanında müdahale edilmemesi durumunda daha büyük sorunlara yol açması riski de doğmaktadır.

20’lik Diş Ameliyatı Neden Yapılmalı?

Genel olarak bu dişlerin çene yapısı içerisinde yeri bulunmamaktadır. Bundan dolayı dişlerin genel olarak gömük kalmaları ya da yarım çıkmaları sıkça görülmektedir. Bu şekilde sorunlu olarak kalan dişler etrafında oluşacak yaralardan dolayı kısa süreler içerisinde enfeksiyonların oluşması da sıkça rastlanılan sorunlar arasında yer almaktadır. Çok ileri yaşlarda çıkan bu dişler için 20lik diş ameliyatı yapılmaması ilerleyen dönemde daha büyük sorunların ortaya çıkmasına neden olabilecektir.

Ağız ve diş sağlığı konusunda bugüne kadar yapmış olduğumuz başarılı işler sayesinde bu sektörde ilk sıralarda yer alıyoruz. Yrd.Doç.Dr. Ayşe YILMAZ önderliğinde hastalarımızın sağlıklarına kavuşabilmeleri için uzman ekibimizle birlikte çok çaba harcıyoruz. Bu şekilde ağız ve diş sağlığının yeniden tesis edilebilmesinde de büyük rol oynuyoruz. Siz de 20’lik diş ya da diğer sorunlarınızla ilgili olarak daha fazla bilgi almak, 20lik diş ameliyatı olmak ya da bilgi almak için internet adresimizi ziyaret ederek bizlere ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim