Yazılan metinlerin hatalarını tespit edip düzenleme ve yayına hazırlama aşamasına redaksiyon denir. Redaksiyonu yapan kişi ise redaktör ünvanını alır. Akademik redaksiyon, lisans, yüksek lisans alanında yazılan her türlü tez ya da makale gibi akademik yazılara yapılan redaksiyona verilen isimdir. Bu alanda yazılmış olan yazıların okuyucuya iyi bir şekilde geçmesi ve mükemmel olabilmesi için mutlaka farklı bir bakış açısıyla incelenmesi gerekir. Yazar tarafından fark edilemeyen pek çok hata bu noktada ortaya çıkar ve düzenleme yapılarak kusursuz bir metin elde edilir. Yazdığınız tüm tez, makale, sunum ya da çeviriyi, uzman redaktör kadromuza teslim edebilirsiniz. Akademik redaksiyon hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

TIBBİ REAKSİYON

Özellikle medikal alanda yapılan tüm çalışmalar oldukça önem taşıdığı için, okuyucuyu doğru bilinçlendirmek adına tıbbi redaksiyon yapılması gerekir.

Bu işlem, çeviri metinlerde hayati önem taşır. Tıbbi makale, bulgu, tahlil, belge ve prospektüs gibi orijinal ya da tercüme edilmiş pek çok içerik bulunur. Farklı diller arasında yapılan çeviri sonrasında oluşabilecek her türlü yazım ya da anlam hatası, anlatım bozukluğu gibi problemler uzman kişiler tarafından düzeltilir. Noktalama işaretleri metnin anlam ve vurgu bütünlüğü bakımından son derece önemli bir yere sahip olduğu için, cümle içinde kullanılması gereken fakat atlanmış olan tüm küçük detaylar özenle düzenlenir. Böylece kaliteli ve profesyonel düzeyde bir içeriğe sahip olabilirsiniz.

Makaletercume.com sitesi, siz ve metinleriniz için gerekli olan tüm işlemleri bünyesinde bulundurur. Avrupa düzeyinde dil bilgisine sahip uzman çevirmen ve akademik başarılara sahip yazar kadrosu bulunan site, her türlü içeriğin redaksiyonunu yapar ve metinlerin kalitesini yükseltir. Özellikle öğrenci dostu uygun fiyatları sayesinde sevilir ve sıklıkla tercih edilir. Makaletercume.com’un, redaksiyonunu üstlendiği içeriklere garanti vermesi de, müşteriler açısından büyük bir avantajdır. Profesyonel ekip tarafından devamlı olarak da takibi yapılan makaleler, gönderdiğiniz platformlar tarafından ret alırsa, şartlara uyduğu takdirde ekstra ücret talep etmeden düzenleme yapılır. Böylelikle sizler tarafında oluşabilecek tüm olumsuzlukları sıfıra indirebilirsiniz. Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim