Eskişehir ilinde hizmet verecek hukuk büroları arasına bir yenisi daha eklendi. Soner ve Türkan Akansu"nun oğulları Fatih Akansu"ya ait Hukuk ve Danışmanlık Bürosu açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla duaları eşliğinde kesilen kurdeleyle hizmete açıldı.

Görevini en iyi şekilde icra etmek için büro açtığını ifade eden Avukat Fatih Akansu, “Mesleğe yeni başlamış bir Avukat olarak, büromuza başvuru yapan vatandaşlara en iyi şekilde hukuk hizmeti vereceğiz. Görevimizi bu mesleğin verdiği yükümlülük ve sorumlulukla en iyi şekilde ircaa edeceğiz, kendimize görev bileceğiz. Bir kişinin hakkını ihlal eden tüm toplumun hakkını ihlal eder. Bir kişinin hakkını korumakla da topluma çok büyük bir katkı sağlamış olursunuz' anlayışı içinde mesleğimizi yerine getireceğiz” dedi.

Adaletin savunulması çerçevesinde elinden gelen gayreti göstereceğini belirten Akansu, “ Avukatlık cüppesini kutsallığına yakışır şekilde taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu büro, hukuk ilminin ve hukuk uygulamasının çağdaş bir mekanı olacaktır. İlkokuldan itibaren iyi bir eğitim almamız için çaba gösteren, Hukuk Fakültesi ve stajlık döneminde iyi bir hukukçu olmak için sürekli yanımda olan ailem olmak üzere, bugün beni yalnız bırakmayan siz değerli dost, akraba ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim