Wmmill sadece özel e-ticaret projeleri geliştirerek sizlere bu alanda kapsamlı bir hizmet sağlar. Dünyanın getirmiş olduğu yenilikler doğrultusunda artık şirketler ve işletmeler için e-ticaret siteleri elzem olmuştur. Bu nedenle de Wmmill bu doğrultuda sizler için özel geliştirmelerle birlikte hizmet verebilmektedir. Alanında uzman danışmanlarıyla birlikte her gün çok daha iyi hizmet verebilmek adına 7/24 çalışma gösterilir. E-ticaret alanı oldukça dinamik ve hiç durmadan gelişen bir dünyadır. Hızına yetişmek her ne kadar zor olsa da Wmmill sizler için bütün detayları yakinen takip ediyor.

Ekstra yazılımlara ve grafikere ihtiyaç duymadan sizler için harika e-ticaret paketleri hazırlanmıştır. Böylece modern, hitap ettiği kitle belli olacak şekilde hizmet kalitesi sunulur. E-ticaret siteleriniz tasarlanırken ziyaretçiler önceliklidir. Bu nedenle kolay, kullanıcı dostu ara yüzlerle birlikte kullanışlı bir web sitesi yapılır. Hazır entegrasyonlar sayesinde daha hızlı kullanımlar elde etmek mümkün olur. Tarifinize en uygun şekilde tasarlanmış olan sitelerle birlikte revize hakkı verilir.

E-Ticaret Paket Fiyatları Hakkında

E-ticaret sitesi fiyatları satın aldığınız paketlere göre değişiklik gösterir. Orta, ileri ve gelişmiş düzeyde tercih ettiğiniz paketlere göre satın aldığınız özellikler üzerinden sizlere hizmet verilir. Her bütçe için uygun olarak listelenmiş bu paketler sizlere vade farksız 3 taksit imkanıyla sunulabilmektedir. Bu sayede daha kolay ve kendinizi zorlamadan harika tasarımlara sahip sitelere sahip olabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim