Yedek parçaya dair aklınıza gelebilecek her ürün indirimli fiyatlarıyla Aloparça’da sizleri bekliyor!

2012 senesinde İstanbul’da kurdukları satış mağazası ile yola çıkan Aloparca, mağazacılıktaki başarısını online platforma da taşıyarak 2015 senesinde Altın Örümcek ödüllerin de yılın en iyi e-ticaret sitesi ödülünü almıştır.

Müşteri memnuniyeti ile her zaman tam puan toplamayı başaran şirket, geniş ürün yelpazesi ile tüm ziyaretçilerin aradıklarını bulmasını sağlıyor. Öyle ki “Sıradaki parça aradığı yedek parçayı bulamayanlara gelsin.” sloganı ile yedek parça dünyasında adından söz ettiriyor.

Yedek parça pazarının lideri konumunda yer alan Aloparca, yaptığı %50’ye varan indirimlerle yedek parça pazarını bir kez daha sarsmayı başarmıştır.

%50’ye Varan İndirim Fırsatları

Aloparca.com sitesinden yapacağınız online alışverişlerde birçok üründe %50’ye varan indirim imkanı var!

Ford, Renault, Peugeot, Fiat, Toyota, Hyundai, Honda, Volkswagen, Tofaş, Mondial, Volvo, Mercedes, Citroen, Skoda, Audi, Opel de dahil olmak üzere aloparca.com 50’den fazla otomobil markasına ait orijinal yedek parçaları portföyünde bulunduruyor. Aydınlatma aksanından, debriyaj sistemine, direksiyon sisteminden filtre sistemine aradığınız her parçaya rahatça ulaşmanızı sağlıyor. Sadece yedek parça değil, motor yağları ve araç aksesuarları satışı da yapan firma, bu ürünlere ihtiyaçları olan ziyaretçileri için de %50’ye varan indirim imkanları sunuyor.

Aklınıza gelebilecek ve ihtiyacınız olan neredeyse her ürünü Aloparça adresinden rahatlıkla bulabilirsiniz. Herhangi bir soru veya sorunda ise Aloparça’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

İndirimden Nasıl Yararlanılır?

Motor yağları, orijinal yedek parça, oto aksesuarlarındaki %50’ye varan indirimden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey Aloparca.com sitesinden alışverişinizi gerçekleştirmek. Evinizden hiç çıkmadan ihtiyacınız olan her şeyi rahatça satın alıp indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Orijinal yedek parça arıyorsanız, nereye bakmanız gerektiğini ve fiyatları bilmiyorsanız Aloparça tam da ihtiyacınız olan site olacak. Ekonomik, hızlı ve güvenilir bir alışveriş ile uzun soluklu araştırma yapmanıza gerek kalmadan sadece birkaç dakika içinde otomobiliniz için ihtiyacınız olan tüm parçaları rahatlıkla bulacaksınız. İndirim devam ederken lafı daha fazla uzatmayalım. Aloparça sitesinden %50’ye varan indirimli alışverişinizin tadını çıkarın.

Editör: TE Bilişim