Firma 2004 yılından itibaren asfalt sektöründe hizmet vermektedirler. Bu alanda lider olan firma en güvenilir, en dayanıklı asfaltlarını üretmekte, sermekte ve bakımını yapmaktadırlar. Otoparklar, şantiye alanları alışveriş merkezleri, sanayi bölgeleri ve yol projelerini büyük bir özenle tamamlayıp teslim etmektedirler.

Ankara asfalt firmaları bu alanda tecrübeli, dinamik mesleki yeterliliğe sahip kişilerce hizmet vermektedir. Asfalt yapımı, dökümü, serimi, kaplaması gibi birçok çeşitliliğe ayrılır ve firma bu alanlarda başarılı işler çıkarmaktadır. Asfalt kolay ve hızlı uygulanabilen üstün bir kaplama türüdür. Dünyada sıklıkla kullanılan bir kaplama çeşididir. Ankara asfalt yol, spor sahaları, otopark gibi çok çeşitli bölgelerde hizmet sunar. Asfalt yapımı ve baştan sona süre gelen işlemleri yüksek kalite ile tamamlarlar.

Bölgesel Asfaltlar

Kullanım alanına göre asfaltlar çeşitlilik gösterir her asfalt her alan için uygun değildir.

  • Soğuk asfalt,
  • Sıcak asfalt
  • Taş mastik asfalt
  • Polimer modifiye asfalt
  • Renkli asfalt 

Yukarıda belirttiğimiz çeşitleri vardır.  Her birinin kullanım alanları farklı farklıdır. Sıcak asfalt yol yapımı çalışmalarında sıklıkla kullanılan bir türdür. Sıcak adını almasının sebebi ise uygulamadan önce çok yüksek ısıda eritilmesidir. Eritilip daha sonra uygulandığı alanda o yerin şeklini alarak soğumaya bırakılır. Soğuyan asfalt beton kadar sert olur ve çok dayanıklı bir ürün halini alır. Bu da asfaltın uzun ömürlü olmasını sağlar.  Sıcak asfalt kullanıldığında uzun süreçte ciddi avantajlar elde edilir.

Editör: TE Bilişim