Ersoy Nakliyat olarak uzun yıllardır firmamızda verdiğimiz hizmetleri çeşitlendirmekte ve hizmet kalitemizi de arttırmaktayız. Ancak bu süreç içerisinde değiştirmediğiniz tek çalışma prensibimiz, müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet politikası izlemek olmaktadır. Deneyimli ve güler yüzlü ekibimiz ile müşterilerimizi her daim dinlemekte ve onların onayları doğrultusunda vereceğimiz hizmetin kapsamını belirlemekteyiz. Eşyaların sıfır hasar ile yeni adreslerine ulaşmalarını amaçlamaktayız.

Ankara Evden Eve Nakliyat Sektöründe Öncü Firma

Taşınma süreci hem fiziksel hem de mental açıdan herkes için oldukça zor bir süreç olmaktadır. Yeni bir düzen kurmaya çalışılan bu dönemde, ev veya ofis içerisinde başlayan hareketlilikler ile beraber stresli süreç başlamaktadır. Bu sürecin hasarsız ve stressiz bir şekilde tamamlanabilmesi için profesyonel bir nakliye firması ile çalışılması gerekmektedir. Bu sayede taşınacak olan kişiler eşyaların güvenli bir şekilde yeni adreslerine taşınacağından emin olmakta ve süreç içerisinde mağduriyet yaşamamaktadırlar.

Ankara evden eve nakliyat hizmeti ile sektöre giriş yapmış olan bir firma olarak ofis nakliyesinde de görev almakta ve taşınma sürecini herkes için kolay hale getirmeye çalışmaktayız. Ankara içi veya şehirler arası fark etmeksizin nakliye hizmeti vermekteyiz. Seneler içerisinde edindiğimiz tecrübe ile eşyaların hangi yöntem ile taşınırsa hasar almayacağını eşyaların cinslerine göre analiz edebilmekteyiz. Bu süreçte beklenmedik durumlardan dolayı eşyaların hasar alma risklerine karşı da sigortalı nakliyat hizmeti vermekteyiz. Eşyalarını sigortalatan müşterilerimizin eşyalarının alabileceği en ufak bir hasarı dahi firma olarak tazmin etmekte ve hiçbir müşterimizi mağdur etmemekteyiz.

Çankaya Evden Eve Nakliyat Süreçlerinin Usta Firması

Çankaya evden eve nakliyat alanındaki üstün kalite hizmet anlayışı ile uzun yıllardır sektörde varlığını gösteren bir firma olmaktayız. Eşyaların hasarsız bir şekilde yeni adreslerine ulaşması kadar bu süreçte müşterilerimizin maddi açıdan zorlanmamalarını da önemsemekteyiz. Bu yüzden fiyatlarımızı düşük tutmakta ve müşterilerimizin asansörlü nakliyat gibi hizmet süreçlerini hızlandırabilecek hizmetleri lüks olarak görmelerinin önüne geçebilmekteyiz. Ersoy Nakliyat olarak müşterilerimizin isteklerini ve beklentilerini dinlemekte, buna göre bir nakliye planı hazırlamaktayız. Taşınma sürecinde zorlanmamalarını amaçladığımız gibi nakliye hizmeti sonlandığında da firmamızdan aldıkları hizmetten memnun kalmalarını amaçlamaktayız.

Editör: TE Bilişim