Ayvalık'ta kalabileceğiniz 5 butik otel

Balıkesir şehrine bağlı olan Ayvalık, yemyeşil ormanları, mavi bayraklı plajları, tarihi yapıları bir arada bulunduruyor. Her yıl yerli ve yabancı turistlerini ağırlayan Ayvalık’ta konaklamanız için sayısız seçenek bulunuyor. Ayvalık otelleri arasından şirin yapısı ve sıcak ortamı ile huzurlu bir tatil vaat eden butik otelleri tercih edebilirsiniz. Sayısız avantajı bulunan butik otellerde konaklayarak tatilinize konfor katabilirsiniz.

1. Moshinos Butik Otel

Yemyeşil doğası ve tertemiz deniziyle öne çıkan Ayvalık, ev sahipliği yaptığı farklı kültürleri ve mimari yapılarını halen korumaya devam ediyor. Rum mimarisinin izlerini taşıyan Moshinos Butik Otel, size şirin ve sıcak bir tatil imkanı sunuyor. Şehir manzaralı odalarından Ayvalık’ın eşsiz görüntüsünü izlemeye doyamayacaksınız. Plaja yakın konumu sayesinde istediğiniz an denize ulaşarak Ayvalık’ın serin sularında yüzebilirsiniz.

2. Cunda Hayal Evi

Taş mimarisi ve özel bahçesiyle dikkat çeken Cunda Hayal Evi, adı gibi bir tatil geçirmenizi sağlıyor. Şehirden uzak dingin bir tatil geçirmenizi sağlayan bu otel aynı zamanda bölgedeki restoran ve eğlence mekanlarına yakın konumda bulunuyor. Böylece dingin bir tatil yaparken şehrin eğlencesinden uzak kalmıyorsunuz.

3. Ayazma Butik Otel

Ayvalık merkeze oldukça yakın bir konumda bulunan Ayazma Butik Otel, tatilinize konforlu bir şekilde devam etmeniz için çok sayıda avantajı barındırıyor. Mimarisinin ve iç dekorasyonunun şıklığı ile öne çıkan otel, açık büfe veya serpme kahvaltı seçenekleri ile damak zevkinize hitap ediyor. Deniz manzaralı terasta Ayvalık’ın klasikleşmiş lezzetlerini deneyimlerken tatilinize ayrı bir keyif katabilirsiniz.

4. Cunda Taş Otel By Taze

Yılın belirli dönemlerinde misafirlerini ağırlayan Cunda Taş Otel By Taze, tatiliniz boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz tüm detayları barındırıyor. Size özel banyosu bulunan odalarda günün yorgunluğunu atarken TV keyfi yapabilir veya içeceğiniz eşliğinde internette gezinebilirsiniz. Ayvalık’ın Cunda bölgesinde bulunan bu otelden çıktığınızda sizi taş sokaklar karşılıyor. Bu sokaklarda gezerken bölgenin mimari yapısına hayran olabilirsiniz.

5. Olea Leya Butik Otel

Konaklama için Olea Leya Butik Otel’i tercih ederseniz Ayvalık’ın gezilecek en güzel yerlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Taksiyarhis Kilisesi, Ayvalık Ayazma Kilisesi, Ayvalık Adaları gibi tarihi bölgeleri ziyaret edebilirsiniz. Böylece tatilinize konforlu bir şekilde devam ederken kültürel aktivitelere de dahil olabilirsiniz. Bu şirin otelde evinizde gibi rahatlıkla konaklayabilir, tatilinize farklı bir deneyim katabilirsiniz.

Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal.com’dan daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim