Doğumdan sonraki ilk 3 aylık dönem bebeklerin dış dünyaya ve oluşan bu yeni koşullara uyum sağlama süreçleridir. Basit anlatımla böyle izah edilebilen bu süreç, aslında onların bağışıklık sistemlerinin ve diğer tüm fonksiyonlarının geliştiği benzersiz bir döneme işaret eder. Dolayısıyla bu süreç içerisinde bebek bakımının en üst düzeyde hassas şekilde olması zorunludur. Doğumdan hemen sonra, günde yaklaşık olarak 16 saat uyuyan bebekler, bu süreyi bir seferde değil de, parça parça olarak tamamlarlar. Aralıklarla beslenme ihtiyacı bu sürenin kesilmesinde en büyük etkendir.Bununla birlikte uykuya daldıkları zaman diliminde, olabildiğince sessiz bir alanda, yeterli konfor ve hijyen koşullarının sağlandığı bir alanda uyumaları kaçınılmaz bir zorunluluktur. Henüz bağışıklık sistemi yeni gelişmeye başlamış olan bebeklerin, özellikle bu aşamalarda, son derece hassas bir şekilde dış etkilerden, mikrop ve bakterilerden korunması çok önemlidir. Babynest, yeni doğan bebeklerin, doğumdan sonra ki bu hassas dönemlerinde, konforlu, güvenli, huzurlu ve aynı zamanda hijyenik bir alanda uyumalarını garantileyen, benzersiz bir üründür.

Organik ve terletmeyen özelliklerinin yanı sıra anti mikrobiyal kumaş kaplamasına sahip olan Babynest uyku alanı, bebeğinizin omurgasının sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi için, ortopedik özellikler taşır. Bebeğinizin uykusu sırasında konforu ve güvenliğini garanti altına alabileceğiniz bu uyku alanı, aynı zamanda kolayca taşınabilir olması sayesinde, bebeğinizin sürekli gözetiminiz altında olmasını da sağlar.

Bebek Uyku Alanları Nasıl Olmalı?

Bebeklerin uyudukları alanların öncelik olabildiğince gürültüden uzak bir odada olması gerekir. Bununla birlikte yattığı yatağın hijyen standartlarının sağlanmış olması, odanın havasının olabildiğince temiz olması ön koşullardır. Bebeğinizi yatırdığınız yatağın, omurgasının gelişiminin hassas olduğu bu dönemde, mutlaka belirli bir sertliğe sahip olması ve aynı zamanda da bebeğin sağa sola döneceği düşünülerek, bunu engelleyecek ama aynı zamanda rahatsız olmamasını da sağlayacak önlemlere sahip olması gereklidir. Tüm bunların yanında yattığı yatağın nefes alan, terletmeyen bir yapıda olması, konforlu bir yatış olanağı sunar. Tüm bu detaylar düşünülerek hazırlanmış olan Babynest uyku alanı, bebeklerin uzun süreli uykularında ihtiyacı olabilecek her konuda destek sağlayabilen eşsiz bir üründür.

https://www.babynest.com.tr bebeklerin omurgasının ve kemik gelişiminin en hızlı ve aynı zamanda en önemli olduğu bu aşama için özel ortopedik özelliklere sahiptir. Aynı zamanda rahatsız etmeyeceği şekilde, boyutlarına göre ayarlanmış koruma bölümleri, güvenli bir şekilde uyumasını sağlarken, sağa ve sola rahatça dönebilmesini sağlar. Anti mikrobiyal ve tamamen organik kumaştan oluşan kaplama ve yatak bölümüyle, terletmeyen ve hijyen sağlayan yapısı, bu zor dönemde bebeğinizin ve ebeveynlerin en büyük destekçisi olmasını sağlar. Kolaylık taşınma özelliği sayesinde, istediğiniz yere taşıyabilmeniz, bebeğinizin sürekli kendi yatağında yatmasını sağlayarak, koltuk veya bilmediğiniz zeminlerde yatmasını engellemiş olur, bakteri ve mikroplara karşı tam savunma yapma olanağı yakalamış olursunuz.

Editör: TE Bilişim