Mikro Sünger, sektördeki tecrübeleri ile uzun zamandır sünger imalatına devam eden bir firmadır. Bunun yanında https://toptansunger.com adresiyle 2017 yılında online satışlarına da başlamış ve tüm Türkiye’ye sünger imalatı gerçekleştirmek üzere tüm altyapılarını hazırlamıştır. Firmanın en önemli özelliği birinci kalite ürünlerin uygun fiyat garantisiyle müşteriye sunmayı başarmasıdır. Bu sayede tam müşteri memnuniyeti hedefine doğru da emin adımlarla ilerleme kaydedebilmektedir.

Kullanılan ana maddeye göre süngerin yapısında farklılıklar görülebilmektedir. Sünger üretimi sırasında çeşitli materyaller kullanılmaktadır. Bu materyaller süngerin yapısında farklılıklar yaratarak sünger çeşitliliğine yol açmaktadır. Bu çeşitlilik sayesinde farklı kullanım ihtiyaçları için farklı sünger çeşitleri ortaya çıkarılmış olur. Firmamız Toptan sünger satışları ile ihtiyaca uygun imalat gerçekleştirmektedir.

Bulaşık Sünger Çeşitleri

Bulaşık süngeri üretimi çeşitlilik bakımından geniş bir yelpazede yer almaktadır. Bulaşık süngeri çeşitleri arasında sıva süngeri, selülozik sünger, kauçuklu sünger, filtre süngeri, akustik süngeri, bordex sünger, kutu içi sünger gibi çok farklı çeşitler bulunmaktadır. Bu süngerler gerek yapısı gerek boyutlarından dolayı farklılıklar barındırmaktadır. Firmamızda toptan bulaşık süngeri siparişleri alınmaktadır ve istenen kullanım alanına göre bulaşık süngeri üretimi toptan olarak gerçekleştirilmektedir.

Firmamız özel sipariş konusunda da müşteri desteği sunmaktadır. İstenen siparişte süngerin boyutları, kalınlığı, yapısı, kullanılacak alan gibi çeşitlilikler belirtilerek, ihtiyaca en uygun sünger tasarımı gerçekleştirilmektedir. Müşteri onayı ile belirtilen koşullarda toptan üretim gerçekleştirilebilmektedir. Bu durumda da yine en uygun fiyat garantisi ile çalışmalarını sürdüren firmamız müşteri memnuniyetini daima en ön planda tutmaktadır.

Editör: TE Bilişim