Vedat-Neşe Çeliker çiftinin Cumhuriye Mahallesi Kırım Caddesi No: 6/B adresinde ‘Başkan Şarküteri’ adlı bir işyeri törenle açıldı.

İşyeri sahibi Neşe Çeliker, açılışa gelen tüm konuklara teşekkür etti. Açılaşa gelen AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Vedat Çeliker’i uzun süreden beri tanıdığını ve ETO’da birlikte çalıştığını belirterek, “Bir çok alanda aktif olan Vedat özellikle kooperatifçilik konusunda uzman. Burada da kaliteli yöresel gıda ve tatlılarla Eskişehirlilere hizmet edecekler. Hayırlı olması ve bol kazançlı olmasını diliyorum” dedi.

Eskişehir’de ilk kez tulum peyniri döner şeklinde kesilerek satışa sunuldu. AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, döner bıçağı ile tulum peyniri keserek konuklara ikramda bulundu.

Açılışa; AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Mihalıççıklılar Yaptırma-Yaşatma Yardımlaşma-Sosyal Dayanışma Ve Kültür Derneği'nin eski Başkanı ve seçimlerde AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı olan Nurettin Kaba, dernek yöneticileri, Sarar Protokol müdürü Alaaddin Çoban, Çeliker ailesi, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Şarküteri  açılış nedeniyle  yüzde 30’a varan indirimleri gerçekleştirirken Özel fiyatlar 29 Eylül-1 Kasım tarihleri arasında geçerli olduğu ifade edildi.  Şarküterinde;  Yöresel gıdalar ve tatların yanı sıra ev yapımı tereyağın dışında Göden, Kars tereyağları, karafırın ekmeği, tarhana çeşitleri, kuru bakliyatlar, reçel, bal, peynir, keçi peyniri, sızma zeytinyağı gibi geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Şarküterinde ayrıca her 50TL’lik alışverişine çiftli taş bazlama hediye veriliyor.

Editör: TE Bilişim