Ankara asfalt firmaları 17 yıldır bu sektörde hizmet vermeye devam ediyor. Şantiye, otopark, alışveriş merkezi ve birçok yol projelerini başarı ile tamamlamıştır. Deneyim kadrosu ve kadrosuna yeni katılan çalışma arkadaşlarına ve onların hizmet içi eğitimlerine önem vermektedirler. 

Gündemi yakından takip eder tüm teknolojik gelişmelere uyum sağlar ve kalite standartlarının üzerinde ürün tedarik eder ve müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutarlar. Profesyonel teknikler, profesyonel ekip, mesleki bilgi birikimlerini birleştirerek müşterilerine en iyi hizmet sunmaktan gurur duyan firma çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Asfalt Uygulamaları

Asfalt, petrol rafinelerinden ayrıştırma işleminin bir yan ürünüdür. Siyah, koyu siyah, kahve, koyu kahve ve ya gri tonlara sahip organik bir maddedir. Asfalt su geçirmeyen bir özelliğe sahiptir. Su izolasyonunda, çatı kalafatlamakta kullanır. En yaygın ve en çok kullanılan kullanım alanı ise yol kaplamasıdır. Kırma taşlar, mıcırlarla ve başka minerallerle karıştırılarak kaplama asfalt olarak hazırlanır. Asfalt kaplamada iki farklı kullanım biçimi vardır. Bunlardan biri sıcak asfalt diğeri ise soğuk asfalt şeklinde karşımıza çıkar.

İki asfalt türünün de kullanım alanı farklıdır. Sıcak asfalt büyük alanlarda kullanılır soğuk asfalt yolda gerçekleşen hasarları onarmakta kullanılır. Kamusal ve özel alanlarda sıklıkla ihtiyaç duyulan ve ülkemizin vazgeçilmez hizmeti olan asfalt çalışmalarının hizmetini Ankara asfalt büyük bir özenle gerçekleştirmektedir. Sektöründe öncü olan firma çalışmalarını büyük bir itina ile sürdürmektedir.

Editör: TE Bilişim