Her gün kullandığımız kağıtlara kalın da olsa birçoğu, içine sıcak sıvı döktüğümüzde çöker. Ancak karton ya da kağıt bardaklar buzlu sudan kahveye kadar her şeyi kaldırabilir. baskı ile özel hale getirilen bu bardaklar dışarıda oldukça çözümkar ürünlerdir.

İşlenmemiş içerikler

Karton bardaklar ağaç yongalarından yapılır. Talaşlar, kağıt hamuruna dönüştürülür. Araştırmalara göre, her kağıt bardağa 33 gram ağaç ve ağaç kabuğunun girdiğini tahmin ediyor. Kağıt hamuru, klor, sodyum hidroksit ve diğer kimyasallar kullanılarak ağartılır.

Bardağı Şekillendirmek

Üreticiler kağıdı alır ve onu su geçirmez yapan ince bir plastik tabaka uygular. Baskılı karton bardak imalatı bu etapta başlar. Baskıları ayarlanan ve ardından koruyucu plastik kaplanır.  Düz plastik kaplı kağıt tabakası daha sonra bir fincan formuna dönüştürülür. Daha sonra, üretici plastiği ısıtır ve bardağın parçalarını birbirine bastırarak plastik onları sızdırmaz hale getirir.

İş Geliştirmeniz İçin Baskılı Bardaklara Sahip Olmanın Avantajları

Günümüz endüstrisi, ne kadar bağlantı ve müşterilerin ürünlerinizle ne kadar ilişki kurabileceği ile ilgilidir. Müşterinin belirli bir marka veya logoya odaklanması ve ilgisi de önemlidir.

Ürününüzün veya işletmenizin bağlantısı, hafızası veya ilgi odağı yoksa, müşterilerinizle etkileşim kurmak temelde imkansızdır. Accascup olarak, logo tasarımlarınızı ofis, kafe, çay salonu ve toplantı salonundaki karton bardaklarınıza yazdırarak logonuzu görünür bir yere koyarak etkileşime girmenize yardımcı oluyoruz. Bu, her sabah veya kahve molasında aldıkları harika aromatik kahve veya çayın her yudumuyla etkileşim için en iyi seçim olarak logo ve işletme adınıza baktıkları ve onları düşünmeleri gerektiği anlamına gelir. Artık işletmeniz artık etkileşim, rahatlama, sosyalleşme, üretkenlik ve keyifli anlar ile bağlantılı!

Baskılı Karton Bardak Kullanmanın Avantajları

Harika Bir Ambalaj Sihirlidir - Kendinizi diğer perakendecilerden ve markalardan ayırmak için, ürününüzü sunarken harika ambalajlara sahip olmak önemlidir. Çocukken büyüdüğünüzde en sevdiğiniz ürünler veya oyuncaklar hangileriydi? Muhtemelen isimde ya da ambalajda gerçekten göze çarpan ve sizin ilgilendiğiniz bir şeyler vardı. Ambalajın, ürünü gerçekten sizin tarafınızdan çok sevmesi ve ürünün sizin tarafınızdan fark edilmek için öne çıkması çok muhtemeldir! Yumuşak ambalajlarda paketlenen ürünler, müşterinize hiçbir mesaj göndermez veya müşterinizle etkileşime geçmez. kullanarak sizi sevmelerine yardımcı olun!

Markanızı Güçlendirir - Sabahları, öğle yemeği ve kahve molalarında her yudum veya fincan kahve ile karşılanan müşteriler ve çalışanlar sürekli marka takviyesi alır. Bu, markanızla bugün ve gelecekte etkileşim kurma olasılığını yüksek kılar. Arkadaşlarıyla birlikte kahve içerken logo veya marka adı hakkında bile bir konuşma olabilir. Bu, şirketinizin ve markalaşma çabalarınızın büyümesine ve genişlemesine yardımcı olur. İfadeyi ve resmi hatırlayarak, mola zamanı, sosyal zaman, dinlenme zamanı ve harika yiyecek ve içeceklerin harika anılarını hatırlayabilirler.

Daha İyi Bir Müşteri Deneyimi Sağlar - Şeytan ayrıntıda gizlidir. Bazen en büyük farkı yaratan küçük şeylerdir. Detaylandırma, müşterinizin kendini iyi hissetmesini sağlamak için yaptığınız küçük şeyleri herkesin fark etmesini sağlar. Müşteriler bardaklarının üzerinde bazı renkler görmekten mutlu olabilirler. Bu, daha sosyal ve bağlantılı bir deneyim sağlar. Aynı zamanda, onlara iyi yatırım yapılan kaliteli bir ürünle meşgul olduklarına dair bir güven duygusu vermelerine yardımcı olur. İçtikleri içeceğin veya kullandıkları ürünün bir bakım ve ayrıntı düzeyine sahip olduğundan emin olabilirler. Aynı zamanda onlara günlerinde benzersiz ve özel bir deneyim yaşatabilir. Bu olumlu deneyim, arkadaşlarının da ilgisini çekmeye yardımcı olacaktır. Bardaklarda konuşulacak bir marka yoksa, işiniz veya ürününüz hakkında hiç konuşulmayacaktır. Markanızı sosyal yapmak için, özel baskılı karton bardak hizmetlerimizi kullanarak bir ses yaratmak önemlidir.

Editör: TE Bilişim