1992 yılında kurulan ve yapmış olduğu atılımlar ile Türkiye’nin en önemli uluslararası lojistik firmaları arasında yerini alan Batı Group, dünyanın dört bir yanda sunduğu lojistik çözümleri ile dikkat çekiyor. Her zaman kaliteli ve güvenilir hizmet verme ilkesi ile bugünlere gelen firma, sunduğu yüksek müşteri memnuniyeti ile dikkat çekiyor. Deniz yolu, hava yolu ve karayolu taşımacılığının yanı sıra depolama ve kiralama hizmetleriyle de müşterilerinin ihtiyaçlarını 360 derece hizmet anlayışı ile karışılıyor.

Uluslararası Güvence, Ulusal Güven

Batı Group 1994 yılında BIMCO üyesi olmuş, 1995 yılında ise IATA lisansı almıştır. Firma hizmet vermiş olduğu her alanda kalite standartlarını sağlayarak her zaman en iyi hizmeti vermeyi başarmaktadır. IATA lisanslı ve yetkili kargo acentesi olarak 95 yılında beri hizmet veren firma bu sayede uluslararası hava taşımacılığının önemli isimlerinden birisi olarak tanınıyor. Güvenilir havayolu taşımacılığının zorunluluğu olarak bilinen bu lisans sayesinde Batı Group, dünya genelinde 300’e yakın uluslararası lojistik firması arasında yer alıyor. Deniz yolu taşımacılığında da tıpkı hava yolu taşımacılığında olduğu gibi uluslararası standartları karşılayarak hizmet veren Batı Group; BIMCO, FIATA, ITCO ve COA ile birlikte çalışıyor. Gemi Acenteliği Yetki Belgesi ve R2 Yetki Belgesi bulunan şirket aynı zamanda karayolu taşımacılığında da R2 Yetki Belgesi sahibi. Firma pek çok uluslararası acente ağı ile iş birliği yaparak global düzeyde kapıdan kapıya lojistik hizmeti veriyor.

Uluslararası nakliye süreçlerinde her zaman yüksek standartlar sunan Batı Group, dünyanın dört bir yanına her zaman aynı kalite ile lojistik hizmeti veriyor. ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 sertifikalarına sahip olan firma, her zaman en iyi müşteri deneyimi için çalışıyor.

Lojistik ve Çok Daha Fazlası

Uluslararası lojistik firmaları arasında yaptığı işbirlikleri ile öne çıkan Batı Group, lojistik ötesindeki hizmetleriyle de her zaman tercih edilenler arasında yer almayı başarıyor. Gümrükleme, sigorta, depolama, ambalajlama, markalama, etiketleme, kiralama ve özel gereksinimli kargo taşımacılığı gibi farklı alanlarda da başarılı bir şekilde hizmet veren firma çeyrek asrı aşkın süredir Türkiye’nin en iyi uluslararası lojistik firmaları arasında yer alıyor.

Editör: TE Bilişim