Kadınların klasikleşmiş giysilerinden olan gömlekler,  farklı renk ve tasarımlarla ve yepyeni görünümlerle karşımıza çıkmaktadır. Birbirinden şık arasında, nostalji rüzgarı estiren puantiyelerden, keskin çizgili gömleklere, tek renkli parçalardan ekose modeller kadar bir çok ürüne rastlamak mümkündür.

Her kadın güzeldir. Ancak, bu güzelliklerini ortaya çıkaran ve kadına dişi-sert bir hava kazandıran ise yüzyılın buluşu olan gömleklerdir. Erkek gömleklerinden farklı olarak, kadın gömleklerinde hem renk hem de model açısından seçenekler oldukça fazladır. Çünkü kadın ruhunun dışa yansıması olarak canlı, dinamik ve zarif pek çok model ortaya çıkmıştır.

Bayan Gömlek Modellerinde Nostalji Rüzgarı

Kadınların severek kullandığı hem rahat hem şık gömlek modellerinden en fazla tercih edilenlerin başında, 1950-1960’lı yılların vazgeçilmezi olan puantiyeli kumaşlar gelmektedir. Sade renkli bir pantolon ya da eteğin üstüne giyilebilen minimal puantiyeli gömlekler, bu senenin en çok tercih edilen modelleri arasındadır. Jean bir etek ya da pantolon ile spor bir hava kazanmak mümkün iken, deri bir etek ile kullanılması halinde şık davetlerin gözdesi olmamak mümkün değildir.

Bunun yanında, nakış detaylı bayan gömlek modelleri, yine bu senenin beğenilen modelleri arasındadır. Bir dönem gömlek üstüne kanaviçe ile işlenen modeller, günümüzde makineler yardımıyla gömleklere taşınmış ve bu tarz gömlekler de kadınlara modern-klasik bir tarz kazandırmıştır. Yakasız modellerden, bebe yakalı modellere, erkek yakalı olanlardan dantel detaylı tüm gömlek çeşitlerine internet sitesinden ulaşmak mümkündür.

Editör: TE Bilişim