Yaz aylarında ayakların rahat etmesi, terlememesi, koku yapmaması ve gün boyu rahat bir şekilde hareket edebilmesi için en fazla tercih edilen ayakkabı modelleri arasında elbette bayan sandalet modelleri de yer alıyor. Babet tarzı kapalı şekilde tasarlanan klasik sandalet modellerinin yanı sıra tamamen açık ve terlik şeklinde tasarlanan sandalet modelleri de mevcuttur.

Renkli Bayan Sandalet Modelleri

Rengarenk çeşitlere sahip olan bayan sandalet modelleri kullanım itibariyle yaz boyu sizleri rahat ettiriyor. Parmak arası modeller, ucu açık modeller, ucu kapalı topuğu açık modeller ve daha pek çok tarz ile size en uygun olanları seçebilirsiniz. Kombinlerinize yaz boyu uyum sağlayan bu modelleri aynı zamanda tatilllerinizde de tercih edebilirsiniz.

Klasik Bayan Sandalet Modelleri

Klasik bayan sandalet modelleri arasında daha çok kahve, vizon ve bej renk tonları tercih ediliyor. Klasikliğini ve o havayı biraz dağıtmak içinse boncuk ve pul gibi detaylı işlemeler yapılıyor. https://www.carikcim.com/bayan-sandalet-modelleri adresinde tüm modeller kendisine ait kategori içerisinde yer alıyor.

Editör: TE Bilişim