Bebek Kapı Süsü Modelleri ve Fiyatları | www.nildabebek.com.tr Açıklama : Bebek kapı süsü modelleri uygun fiyat seçenekleriyle www.nildabebek.com.tr adresinde. Hemen fırsatlar ve indirimlerden yararlanmak için sitemizi ziyaret edin.

Bebek Kapı Süsü

Kapılar bir evin en dikkat çeken bölümlerinden birisidir. Bu yüzden hem gösterişli hem de sağlam kapılar tercih edilir. Üstüne daha hoş görünmesi için süslemeler kullanılır. Bu süsler el işi ve fabrika üretimi ile yapılır. Dış kapı ile bebek odasının kapısı süslenir. Bebek odasında ayıcıklı, bebekli, isimli olanlar en çok tercih edilenler arasındadır. Kapılar komşulara ve çevreye o ev halkı hakkında bilgi sahibi olmasına da yardımcı olur. Kapıların güzel ve süslü olması evin dekorasyonu da bir o kadar güzel olduğunun göstergesidir.

Bebek Kapı Süsü Malzemeleri

Bebek kapı süsü malzemeleri bebeğin cinsiyetine göre seçilir. Bebeğin cinsiyetini bilmeyen insanlara da bilgi sahibi olmasını sağlarlar. Böylelikle bebeği sevmeye gelecekleri zaman bebeğe uygun hediyeleri seçebilirler. Ayrıca bebek kapı süsü bebeğin doğduğundan haberi olmayan insanlara haber verir. Bunun yanında kapıları inanılmaz süsler ve herkesin dikkatini çeker. İnsanlar refleks olarak süslü, hareketli, parlak olan şeyleri hemen fark ederler. Kapı süsleri de hemen fark edilen süslerden birisidir.

Bebek Kapı Süsü Modelleri

Bebek odasına ve dış kapılara ayrı bebek süsleri tercih edilir. Bebeğin odasına genellikle isimli olanlar uygun görülür. Fakat dış kaypa da kullanılabilir. Oda kapısına asılan süsler o odanın kime ait olduğunu gösterir. Bebeğin ablası veya abisi varsa ve odayı beraber paylaşacaklarsa her ikisinin de isimleri yazılabilir. Böyle yazılması diğer kardeşinde çok hoşuna gidecektir. Dış kapılara hoşgeldin bebeğim yazan süsler, şapkalı kapı süsü, fiyonklu süsler, denizci süsleri, kuşlu kapı süsü gibi bebek kapı süsü modelleri bulunur.

Ayrıca ahşap kapı süsleri dış kapılar için uygundur. Kumaşı keten veya satenden yapılmıştır. Oval şeklinde üstünde İnce işlemesi ile dikkat çeken polyester malzemeden yapılmış şık kapı süsü modelleri de vardır. Üzerinde tül veya çiçeklerle süslemeleri bulunur. Bu süslerin üzerine bebeğinizin ismini ile hoş geldin bebeğim yazısı yazılabilir. Ayrıca bu kapı süslerinin yastık ve sepetiyle birlikte takım olanı da mevcuttur. Halka şeklinde kapı süsü modelleri de en çok tercih edilenler arasındadır. Bunların üzerinde de tonton çiçekli, tüllü, bebekli ve hayvanlı süslemeleri bulunur.

Bebek Kapı Süsü Fiyatları

Bebek süsleri kalitesi ve şık tasarımının yanında oldukça ucuz fiyatlarının olması tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. En cazip bebek kapı süsü fiyatları ve ödeme kolaylığı sayesinde bu mükemmel süslerin sahibi olabilirsiniz. Kapı süsleri uzman kişiler tarafından müşterilerin istek ve tarzlarına uygun olarak büyük bir özenle tasarlanmıştır. Üzerine bebek isimleri gibi yazılması istenilen yazılar ücretsizdir. Tüm ürünler büyük bir dikkatle imal edilmiştir.

Uzun yıllar boyunca hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Özel şık tasarımları ve kalitesi ile tüm müşterilerin sevgisini kazanmış süslerdir. Kapınızı ve evinizi süsleyen bu eşsiz bebek kapı süslerine sahip olmak için www.nildabebek.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim