Türkiye’nin önde gelen cafe/brasserie zincir markası BigChefs, yurt içindeki 48. şubesini Eskişehir’de açtı. Sıcak atmosferi, güler yüzlü ekibi ve müdavimlik yaratan lezzetleri ile Eskişehirli misafirlerini ağırlamaya başlayan BigChefs, 240 kişilik oturma kapasitesiyle kentin yeni gözdesi olacak.

Damaklarda iz bırakan lezzetleriyle, bulunduğu tüm lokasyonlarda vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen BigChefs’in Eskişehir’deki ilk şubesi Cassaba Modern AVM içerisinde açıldı. Şehrin tam ortasında konumlanan ve üniversiteye yakınlığıyla Eskişehir’in en merkezi noktalarından birinde yer alan BigChefs, kentin yeni lezzet durağı olmaya hazır!

Afiyetle geçecek sabah kahvaltılarından en keyifli öğle yemeklerine, akşamüzeri buluşmalarından enfes akşam yemeklerine kadar, günün her saatinde misafirleriniözel tatlarla karşılayan BigChefs Eskişehir, 09.00-00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Misafirlerine hem açık hem de kapalı alanda keyifli vakit geçirme imkanı sunan 240 kişilik oturma alanına sahip mağaza, misafir odaklı hizmet anlayışıyla, güler yüzlü ekibiyle ve ev sıcaklığındaki dekorasyonuyla 7’den 70’e herkesin ortak noktası haline geliyor.

BigChefs, zengin kahvaltı seçeneklerinden ev yapımı makarnalara, leziz et çeşitlerinden kocaman burgerlere, çıtır çıtır salatalardan çeşit çeşit pizzalara, özenle hazırlanan deniz mahsullerinden tadına doyulmaz tatlılara kadar Türk mutfağının geçmişten bugüne gelen mirasını modern dokunuşlarla yeniden yorumluyor.

Editör: TE Bilişim