Son dönemlerde popüler bir şekilde kullanılmaya başlayan Oppo cep telefonları kurumsal marketler tarafından da düzenlenen kampanyalar ile müşterilerin hizmetine sunuluyor. Oppo A5 tek bir akıllı telefonda 5 farkı kamera modu sunarak kullanıcılarına keyifli fotoğraf çekme imkânı verir. Maksimum düzeyde fotoğraf çözünürlüğü ile yaşadığınız tüm keyifli anların resmini yüksek kalitede çekebilirsiniz.

Oppo A5 sayesinde ultra geniş lensleri ile dar olan alanlarda dilediğiniz genişlikte manzara keyfi yakalayabilirsiniz. Derinlik ve genişlik konusunda mükemmel bir özellik sunan oppo A5 tüm manzarayı tek bir fotoğrafta toplar. Yüksek kalite ve teknolojide üretilen bu telefon dilediğiniz videoyu çekme imkânı ile sizlere yapay bir zekâ sunuyor.

Özel Ürünler

Piyasada farklı satıcısı bulunan oppo A5 cep telefonu 13 Kasım'da tüm BİM marketlerde yerini alıyor. biliyormuyuz.com un haberine göre son derece uygun bir fiyata oppo telefon meraklılarına alma imkânı sunar. Oppo A5 3 GB'lık RAM özelliği ile hızlı bir performans sergiler. Depolama konusunda 64 GB’lık veya 128 GB ROM kapasitesi ile istediğiniz kadar dosya, video, fotoğraf telefona kaydedebilirsiniz. İstediğiniz zaman kapasitesini 256 GB'a kadar yükseltebilirsiniz.

>> Bim 20 Kasım Aktüel Ürünleri için tıklayınız.

Müşteri Memnuniyeti

BİM marketler zinciri her hafta müşteri memnuniyeti için sunduğu elektronik cihaz seçeneği ile ev ekonomisine yardımcı oluyor. biliyormuyuz. com’da yer alan habere göre bu hafta tüm Bim marketlerde ve raflarda yerini alan oppo A5 cep telefonu, renk seçeneği ile meraklılarının kullanımına sunulmuştur.

Oppo cep telefonu şık görüntüsü ve estetik tasarımı ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Bir telefonda bulunması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındıran oppo A5 cep telefonu 13 Kasım’da alıcıların kullanımına BİM marketleri tarafından sunuluyor. 13 Kasım'da sizlerde BİM marketlere uğrayarak oppo A5 cep telefonunu yakından görebilirsiniz.

Kaynak: https://biliyormuyuz.com/tag/bim-aktuel/

Editör: TE Bilişim