Evliliğin bitmesi ve bunun mahkeme önünde yapılmasına boşanma adı verilir. Günümüzde anlaşmalı ve çekişmeli olarak tanımlanan iki şekilde dava açılmaktadır. Özellikle çekişmeli boşanmada sürecin uzaması ihtimaller dahilindedir. Bu tip durumlarda Eskişehir Boşanma Avukatı ile hizmet almak ve süreyi kısaltmak mümkündür.

Boşanma Avukatı Hangi Hizmetleri Vermektedir?

Boşanma avukatının bakmış olduğu dava sayısı oldukça fazladır. Son yıllarda mahkemelerde hakimlerin önüne en çok bu konuda dosya gelmektedir. Bunları şu şekilde sıralamak mümkündür;

  • Eskişehir Boşanma Avukatı , her türlü anlaşmalı boşanma davasının açılması konusunda uzmandır. Süreci başarılı bir şekilde yönetebilmektedir.
  • Bunun yanı sıra çekişmeli boşanma dilekçesini vererek davayı başlatabilir.
  • Velayet konusunda bilgi birikimine sahibidir. Bu tip durumlarda sizin adınıza her türlü işlemi yapmaktadır.
  • Mal rejimi olarak bilinen konuya dair açılan davalarda, size yol gösterici olmaktadır. Buna dair hem davayı açar hem de ortaya çıkan süreci kesintisiz bir biçimde takip eder.
  • Tenfiz ve tanıma davası, avukatın ilgi alanı içine girmektedir.
  • Tazminat, nafaka ve bunlara dair tecrübesi vardır. Sonuna kadar davayı takip ederek, size adeta kılavuzluk yapmaktadır.

Eskişehir Boşanma Avukatı bunlara ek olarak eşinde şiddet uygulayan bir bireyin, yaşamış olduğu evden uzaklaştırılması konusunda da dava açabilmektedir. Bunu yaptıktan sonra takibini de sağlar. Boşanmak isteyen veya benzeri konularda mahkeme önüne çıkan kişilerin, avukat ile işlerini kolaylaştırması mümkündür.

Editör: TE Bilişim