Maskülen tarzı bir kıyafet olan boyfriend pantolonlar düşük veya yüksek belli olabilir. Bol olması ile rahatlık sağlayan bu pantolonlar salaş bir görünüme sahiptir. Son zamanlarda çok ilgi görmekte olan boyfriend pantolon modelleri birçok kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır.

Boyfriend Pantolon Ne Demek?

Anlamı ‘erkek arkadaş’ olan boyfriend, pantolona uyarlandığında bol kesim, yırtık detayları da olabilen salaş pantolonlara verilen genel isim olmaktadır. Her tarza, her yaştan kişiye ve de birçok kıyafete uyum sağlayabilen boyfriend pantolon modelleri daha çok rahat bir görüntü ve maskülen bir tarz oluşturur.

Boyfriend Pantolon Kombinleme, En İyi Kombinler

Tişört ile: Bol bir tişört ile maskülen görünümü arttırabilir, tişörtün uçlarını bağlayarak daha sosyal ve eğlenceli bir görünüme kavuşabilirsiniz.

•Gömlek ile: Size bol gelen bir gömlekle kombinleyebileceğiniz gibi, dar bir gömleği, gömleğin alt kısmı pantolonun içinde kalacak şekilde hoş bir görüntü oluşturabilirsiniz.

•Sweatshirt ile: Bahar ve kış aylarında boyfriend pantolon ile harika bir kombin oluşturan sweatshirtler birlikte kombin için en iyi seçimlerden biri olabilir.

Bodysuit ile: Birlikte iddialı ve güçlü kadın imajı oluşturacağınız bu kombini topuklu ayakkabı ile daha da zirveye çıkarabilirsiniz.

Boyfriend Pantolon Renkleri ve Seçenekleri

Binlerce farklı modeli bulunan boyfriend pantolonların birçok renk seçeneği de bulunmaktadır. En güzel, modaya uygun boyfriend pantolon modellerine https://www.dilvin.com.tr/boyfriend-kadin-pantolon-modelleri adresinden sahip olabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim