Eldem Ticaret’te, 287 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 31 Ekim 2018 tarihinden itibaren başlayan ÖTV indirimi 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek.

Kampanya hakkında bilgi veren Eldem Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Eldem, “ÖTV indirimi ile beraber beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde uygulanan yüzde 6,7 ÖTV oranı sıfırlandı. Eldem Ticaret olarak, ÖTV indirimine ek olarak, Ekim ayı başında başladığımız 40. yıla özel ve enflasyon ile mücadele programı kapsamında yüzde 40’a varan indirim uyguladık. Böylelikle, şubelerimizden alışveriş yapacak olan müşterilerimizin 2018 yılının son iki ayında, yılın en uygun fiyatlarından ürün almalarını amaçlıyoruz” diye konuştu.

Eldem, “Tüm bu indirimlere ek olarak, Eldem Ticaret olarak yıl sonuna kadar belirli markalı ürünlerimizde senetli alışveriş yapacak müşterilerimiz için aylık yüzde 1’in altında vade farkı imkanıyla ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Beyaz eşya ve küçük ev aleti almayı düşünen tüketicilerimizi yılın en uygun fiyatlarından yararlandırmak üzere mağazalarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim