Cigerci Aziz Usta kuruluşunun 3’üncü yılını kutladığı gecede Şehit Ailelerini de davet ederek pastayı birlikte kesti. Kuruluşunun 3’üncü yılı münasebeti nedeniyle gerçekleştirdikleri kutlamada şehit ailelerini misafir ederek hazırlanan 3’üncü yaş günü pastasını birlikte kesen Aziz Karagöz misafirlerinin takdirini de topladı. Açılış sonrasında personeline de hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Aziz Karagöz, “İşletmemizin 2’inci yılını geride bırakarak 3’üncü yaşımızı kutluyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm Eskişehir halkına teşekkür ediyorum. Bizlerin bu güne gelmesine vesile oldukları için. İnşallah ilerleyen günlerde hep ileri adım atmayı düşünüyoruz. Bize şubeler oluşturmak adına çeşitli teklifler gelmekte, biz kendimiz şubeler açmayı düşünüyoruz. İsim hakkını isteyenlerde oluyor, değişik illere şubeler vereceğiz. Şuan ilk etapta Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde çalışmalarımız ve görüşmelerimiz var. Üç ilimizde şubeler oluşturmak için çalışıyoruz. Ayrıca yurt dışından da talep geldi. Örneğin Kuveyt’ten bir talep geldi. Bununla ilgilide görüşmelerimiz devam ediyor.

Burada görülen bizim gelenek ve göreneklerimizdir. Biz Urfa’nın yöresel ve tarihi objeleri ile süslediğimiz bir mekan oluşturduk. Sonuçta tüm Türkiye’yi ilgilendiren bir konu olduğunu düşünmekteyiz. Bizler kültürümüzü yaşatmalıyız, gelecek nesillerimize aktararak bunları unutturmamalıyız diye düşünüyorum” dedi.

Daha sonra Ciğerci Aziz Usta’nın mekanını tercih eden konukları ile yakından ilgilenen Aziz Karagöz herkese bu özel geceye katıldıkları için teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim