Lokma tatlısı bugüm artık yeni bir trend olarak çikolatalı lokma olarak karşımız çıkıyor. Nesiller değiştike alışkanlıklar, öncelikler ve zevklerin değişimi gibi ağıza tadında yeni değişiklikler ortaya çıkıyor. Elbetteki hayatımızda yeni değişiklikler ortaya çıkacaktır.Bu değişlikliklerden biride dolgulu ve çıtır çıtır yeni nesil lokma tatlısı bunlardan biridir. Geleneksel lokma tatlısının yeni nesil çeşidi olarak tanımlayabileceğimiz bu tatlı türü lokma şerbetinin kaldırılmasıyla içinin özel çikolata dolgu makinesi ile içinin çikolata kaplanmasıyla sunumu yapılan bir lokma çeşididir

Yeni Nesil Lokma İşi Yapmak

Yeni nesil lokma olarak adlandırılan çikolatalı lokma, son dönemin en büyük gıda trendlerinden biridir. normalde lokma tatlısı Kızgın yağda kızartılan çıtır çıtır lokmaların üzerine şerbet dökülerek yapılırken, bugün adını bu yeni nesil lokma tatlısı adını verdiğimiz şerbet kullanmadan içine özel apartlarla çikolata basılan bu yeni nesil tatlıya bırakıyor. Gerek girişimciler gerekse tüketiceler tarafından yakın markaja alınan bu tatlı, yenilenmiş şerbetsiz haliyle saray lokma tatlısı ve izmir lokma tatlısının yeni versiyonudur. Çikolatalı lokma trendinden kazanç sağlamak isteyenler için Seyyar tezgah, cadde üzerinde bir dükkanda veya bayilik şeklinde çalışma modelleriyle girişimde bulunabilirsiniz. Kendi markasıyla ,işi yapmak isteyenler için 30 veya 35 m2 cadde üzerindeki bir dükkân ile 2500-3000 TL çikolatalı dolgu lokma makinesi alarak, otuz veya otuzbeş bin liralık bir yatırımla bu işi yapabilirsiniz.. Komple çikolatalı lokma dolgu pompalı tezgah ve ünitesi şeklinde almak isterseniz size maliyeti 20 veya 21 bin lira civarında olabilmektedir

Lokma Bayiliği Almak

yeni nesil lokma Bayilik düşünenler için çeşitli fırsatlar bulunmatadır. Firmalara özel fiyatlardan ve şartlardan seçim yaparak yeni nesil lokma işine adım atabilirsiniz. Bayilik veren firmaların bildirimiyle yıllık 60 milyon liralık potansiyele sahip bu girişim için her geçen gün ülkemizde veya yurdışında yeni şubeler açılmaktadır. Hatta bayilerden aylık 100 bin lira ciro yapnaların olduğu söz ediliyor. Öngörülen maliyetin geri dönüş süresinin 6-9 ay düşünüldüğünde karlılık oranı ve sirkülasyonu yüksek bir iş alanı gibi duruyor.

Lokma için İş Kurma Desteği

Günümüzde sosyal medyanın etkisiyle kadınlar ve çocuklar arasında daha çok rağbet gören bu tat, iş hayatına yeni giriş yapmış genç girişimciler için güzel bir iş imkânı sunmaktadır. Yeni nesil lokma, yenigirişimcilere verilen kosgeb destek ve hibeleri de göz önünde bulundurulduğunda, potansiyel iş fikirleri arasındaki en kazançlıiş modellerinden biridir.

Yeni nesil lokma işinde en iyi fırsat

Şuan piyada bir çok çeşidi bulunan çikolatalı lokma tatlısı, müşterinin damak tadına göre meyve soslu, çikolatalı, hindistan cevizli gibi pek çok şekilde sunum yapılıyor. Çikolatalı lokma işinde yenilikçi ve girişimci müşterilerimize bu işi yapmada sağladığı kolaylığı ile işlevselliği bir arada bulunduran firma azdır. Sanayi tipi mutfak ekipmanları özel olarak yapacakları ergonomik tasarımla sizlere bu işte en iyi şartları sağladığını belirtmek isteriz. sizlerde bu yeni nesil lokma işi ile sizde bu satış ağından faydalanarak hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim