Cilt bakımında artık doğal ürünlere daha çok rağbet edildiğini ifade eden Bulvar Aktar İşletmesi’nin Müdürü Sibel Yasak, özellikle yaşlanma karşıtı ürünlerin son dönemlerde daha çok tercih edildiğini belirtti.

Cilt bakımında yaşlanma karşıtı çok özel bir ürünleri olduğunu belirten Yasak, “Düzenli kullanıldığında çok etkili sonuçlar veren ürünlerimiz var” dedi. Botoks kremlerimiz ve yağılarının sürülen ilk yarım saat içinde görünümü gerginleştirdiğini, bu etkinin 5,6 saat sürdüğünü aktaran Yasak, “Ancak bu ürünler düzenli kullanıldığında varolan kırışıkların açılmasında ve yenilerinin oluşmasını engellemede fayda sağlıyor” şeklinde konuştu. Bu ürünlerin çoğunun e vitamini ve kolojen içerdiğini belirten Sibel Yasak, bu anlamda, bu ürünler hücre yenileyicidirler” diye konuştu.

GÖZALTI İÇİN İNCİR ÇEKİRDEĞİ YAĞI

Yaşlanma karşıtı gündüz ve gece kremleri ve gözaltı kırışıkları için de ayrı kremler önerdiklerini ifade eden Sibel Yasak, “Özellikle gözaltı kırışıklıkları için incir çekirdeği kremini ve yağını öneririm, kısa süreli kullanımlarda bile farkı görebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra, kırışıklıklar için özel karışım bir kremimiz var bu da düzenli kullanımda çok güzel sonuç veriyor” dedi. Kremleri alırken içinde zararlı kimyasalların bulunmamasına özen gösterilmesi gerektiğini belirten Sibel Yasak, “Bizim ürünlerimiz tamamen bitkisel içeriklidir, gönül rahatlığı ile kullanılabilir” şeklinde konuştu.

Size nasıl ulaşabiliriz?

Bulvar Aktar olarak 5 yıldır hizmet veriyoruz, Arifiye Mahallesi, İletişim sokak, Porsuk Bulvarı, 13/A’da (Köprübaşı iskelesi karşısı) bize ulaşabilirsiniz.

 

Editör: TE Bilişim