Türkiye’nin öncü bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, okula başlayacak miniklerin odalarına sihirli bir dokunuş yapıyor. Çocukları daha rahat bir çalışma ortamıyla buluşturmak için çalışan Çilek, yeni okul döneminde miniklerin rahat çalışmalarına eşlik etmek için çalışma masalarını yüzde 20+yüzde 20 fırsatıyla sunuyor. Üstelik kulaklık hediye…

Çilek, ebeveynlerin ve çocuklarının okul telaşına başladığı bugünlerde okul çıkışı günün büyük bir çoğunluğunu odalarında geçirecek olan çocukların başarılarına ortak oluyor. Çocukların daha rahat bir çalışma ortamı için ihtiyaç duydukları her ayrıntıyı düşünen Çilek,  uzman ekiplerce çocuk sağlığını ön planda tutarak tasarladığı çalışma masalarını yüzde 20+yüzde 20 fırsatıyla sunuyor.

Yeni okul döneminde çocukların daha verimli olacağı çalışma ortamlarını hazırlayan Çilek, farklı alternatifler sunan konsept odalarıyla çocuklara özel bir yaşam alanı oluşturuyor. Birbirinden tasarım çalışma masalarıyla da çocukların ders çalışırken hayal gücünü destekleyen Çilek, çocuklara yaşam alanlarında özgürce ders çalışma fırsatı sağlıyor.

Ayrıca stoklarla sınırlı olan kampanya kapsamında Çilek, takipçilerine cilek.com ve mağazalarından yapacağı çalışma masası alışverişinde Soundmax kulaklık hediye ediyor.

Editör: TE Bilişim