Çözüm elektronik müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için son teknoloji cihazlara ve alanında uzman teknik personellere sahiptir. Firmanın asıl amacı müşterilerin aracındaki hatayı tespit ederek en kısa sürede ve en düşük maliyetle hasarı ortadan kaldırararak müşteri memnuniyetini kazanmaktır. Firma tüm bunları sağlamak için ürün ve hizmet kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeden son teknolojik cihazlar ile gelişmeyi temel prensip haline getirmiştir. Çözüm elektronik güvenilir, saygın, müşteri memnuniyeti, cazip fiyatları ve yaptığı işlerle ismini duyurmuş kaliteli bir firmadır.

Verdiği Birçok Hizmet Bulunur

Sakarya oto beyin performans yazılım çözümleme, partikül (DPF) yazılım çözümleri, EGR yazılım çözümleri, motor beyni programlama, arıza fiyatlandırma ekspertiz, arıza tespit ekspertiz, arıza ön çalışması, motor tesisat imalat ve onarımı, gösterge onarımı, motor içi sigorta kutusu onarımı, BSI beyni onarımı, airbag sargı onarımı, airbag beyni onarımı, ABS beyni onarımı, motor beyni onarımı ve elektronik arıza tespit gibi pek çok ihtiyaca cevap vermektedir. Firma tüm bu özenli çalışmasını aracın beyni olarak isimlendirilen ECU araç motorunda da göstermiştir. Halk arasında beyin olarak isimlendirilen ECU   araç motorunun tüm yönetiminden sorumludur. Araçların motorlarında çeşitli sebeplerle arızalar meydana gelebilir. Bu arızanın tespiti için araç sahiplerinin işini şansa değil garantiye bağlayacak işinin eri ustalara bırakmalılardır. Sakarya araba beyni ustası gerekli eğitimi alarak müşterilerine şans değil garantiyi vaat edecek donanıma sahiptir. Tüm bu donanımları ile Sakarya oto beyin arabanın en temel organını en mükemmel şekilde tamir etmek için hazırdır. Firma müşteri memnuniyeti için araç tamirinin yanında fiyatlarıda oldukça önemsiyor. Fiyatları en asgari düzeyde tutarak müşteri yüzünü güldürmeyi beceriyor.

Araç motor beyni bozulmasının pek çok sebebi olabilir

Yüksek sıcaklık, ıslanması, voltaj akımlarındaki düzensizlik, sert darbe, ani elektrik alımı, akü ile bağlantısını aniden kesmek gibi nedenler araç motoruna zarar vermektedir. Bunlar dışında daha pek çok sebep motor beyin arızasına neden olmaktadır. Motor beyni arıza belirtilerinden bazıları sıralamak gerekirse en önemlisi aracın arıza lambalarının yanması, aracın duraksaması, ateşleme arızası, yakıt tüketiminde sebepsiz artış ve birçok şey sıralanabilir. Sakarya araba beyni tamiri için ilk önce araçta beyin hasarının var olup olmadığından emin olmak için osiloskop cihazıyla sinyal tespiti yapmaktadır. Ustalar eğer aracın beyninde onarım mümkün ise müşteriyi yeni bir oto beyin almaktan kurtararak sizi yüksek masraflardan kurtarıp en az maliyetli şekilde sıkıntının giderilmesine yardımcı olmaktadır. Yeni oto beyin almak gerekmediği sürece aracın beynini resetlemek için aracın beyni kablo ile bilgisayara bağlanır ve beyin resetlenerek problem çözüme kavuşturulur. Böylelikle en hızlı ve düşük maliyetle problem giderilmiş olur. Sakarya oto beyin sizin cebinizi arabanızın beynini düşünen tam donanımlı bir firmadır.

Editör: TE Bilişim