Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Eskişehir’deki ilk mağazasını 12 Aralık’ta Espark Alışveriş Merkezi’nde açacak olan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 33’e ulaşıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları hız kesmiyor.

Türkiye’nin 12 ilinde, 32 mağazası ve e-ticaret sitesi decathlon.com.tr ile Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon, şimdi de Eskişehir Espark AVM’de yerini almaya hazırlanıyor! Decathlon Eskişehir’deki ilk mağazasını 12 Aralık’ta açarak Türkiye genelinde 13 ilde 33 mağazaya ulaşacak. Espark AVM’deki 1700 m2’lik yeni mağazasında Decathlon sporseverlere 70’ten fazla spor dalında binlerce ürünü sunacak!

Decathlon Türkiye İş Geliştirme Direktörü Duygu Kög:" Başarılı iş modelimiz sayesinde daha da hızlanarak 5 yıl içerisinde mağaza sayımızı 70'e çıkaracak ve bizi her açılışta sevgiyle kucaklayan kullanıcılarımıza çok daha yakından spor tecrübesi sunacağız. Türkiye'de bu işe başladığımızda spor pazarı 6% oranında büyürken geçen yıl 13% büyüdü, şüphesiz ki bizim de Decathlon ailesi olarak sporu erişilebilir kılma konusunda pazar büyümesine etkimiz yadsınamayacak ölçüde büyük" diyor.

Decathlon, Türkiye’de Mayıs 2010’dan beri faaliyet gösteriyor. Doğa yürüyüşünden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola, patenden bisiklete kadar farklı spor dallarında kimisi dünyaca ödüllü ürünlere sahip olan Decathlon’un en büyük özelliği, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunması.

Editör: TE Bilişim