Zengin menüsündeki günün her saatine uygun lezzetli ve besleyici ürünleriyle Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarında 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan Demlik, aldığı 30 milyon TL’lik yatırımla sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor. 2019 yılında 100 mağazaya ulaşmayı hedefleyen marka, 2018 yılında Eskişehirli yeni yatırımcılarını bekliyor.

Kurulduğu günden bugüne gördüğü büyük ilgiyle yurt içinde hızla büyümeye devam eden Demlik, 19 ilde 60 mağazasıyla geleneksel Türk lezzetlerini misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. 2018 yılında franchiselar ile atağa kalkan, günün her saatine uygun sunduğu zengin yiyecek menüsü ve sıcak, soğuk içecek seçenekleriyle Demlik, Eskişehirli yatırımcıları bekliyor. Hafif ürünleriyle yaz yaklaşırken formuna özen göstermek isteyenlere hem lezzetli hem de doyurucu seçenekler de sunan Demlik, yıl içerisinde 12 ilde 25 şube açmayı hedefliyor. Bu yıl %55’lik bir büyüme öngören Demlik; mağazalarındaki hem şık dekorasyonu hem de çok sevilen lezzetleriyle herkesten tam not alıyor.

Ne kadarlık bir yatırım yapmak gerek?

Markanın franchise için isim hakkı bedeli 50 bin TL + KDV.

Mağaza için toplam yatırım maliyeti 450 bin ile 500 bin TL arası değişirken kiosk için bu maliyet 200 bin ile 250 bin TL arasında.

Kioskların aylık ortalama cirosu 50 bin ile 70 bin TL arasında değişiyor. Mağazalar için ise aylık ortalama 90 bin TL ile 120 bin TL arasında.

Aylık ortalama yüzde 25 ile yüzde 30 arasında kar marjı olan Demlik’in royaltysi ise 2 bin 500 TL.

Demlik’in menüsünde, vazgeçilmez Demlik kahvaltısı, simit, börek, kurabiye, sandviç, pasta ve dondurma çeşitleri ve sıcak/soğuk içeceklerin yanı sıra taptaze malzemelerle hazırlanan pizza gibi hem göze hem damağa hitap eden lezzetler yer alıyor.

Editör: TE Bilişim