İnternet teknolojisi ve özellikle yazılım alanında son yıllarda yaşanan yenilikler aracılığıyla, birçok işletme daha kolay büyüme sağlamaktadır. Özellikle büyük gereksinimlerden biri olan veri saklanması ve dijital çözümler için, Salesforce firmasının yazılımları her ölçekte firma için tamda ihtiyaç duyulacak türdendir. Bu markanın ürünlerini bizlere sunan, Veri Cloud ülkemizdeki tüm ihtiyaçları göz önünde tutarak, tüm alt yapısını bu yönde kurmuştur.

Dijital Dünyada Kaybolmayın Veri Cloud Yanınızda

Geniş bir yelpazeyle hizmet veren üretici firmalar, son yazılım ürünü olan müşteri yönetim otomasyonu aracılığıyla yaptıkları tüm dijital işleri oldukça kolay hale getirmekteler. Bu hizmeti Türkiye de ileri yazılım gereçleri ile sağlayan Veri Cloud küçük ve büyük tüm firmaların gereksinimlerini kolayca çözümlemekte ve her sektöre uygun programlar hazırlamaktadır. Proje geliştirme ve farklı yazılım metotlarını geliştirilerek son kullanıcıya yönelik çalışmalar yapan veri.cloud, veri ihtiyaçları için de işletmelerin kesintisiz hizmet vererek gelişmelerini sağlamaktadır.

Veri Cloud Size Sunduğu Başlıca Hizmetleri

Salesforce yazılım ürünlerini firmasında kullanan işletmeler, farklı firmalara kıyasla daha teknolojik olarak işlerini daha hızlı gelişmekteler. Salesforce Türkiye yetkili partneri olan Veri Cloud acil ihtiyaç duyulması halinde Sales force markasının tüm alt yapısını kullanarak, tamamen kullanıcı odaklı çözümler geliştirmektedir. Bu yerli firma yalnızca ülkemizde değil dünyanın birçok bölgesinde de ürünlerin kullanım amaçlı desteğini vermektedir. Otomasyon ve yazılım bakımından, alanında profesyonel ve bilgili kadroya sahip olan bu firma, aynı zamanda dünyanın en iyi yazılım ürünlerini Türkiye’ye taşımıştır.

Salesforce Ürünlerine Kolaylıkla Sizde Sahip Olabilirsiniz

Dijital yeniliklerini incelediğimizde ve yüksek iş hacimli markaların büyüme oranlarını incelediğimizde, Sales force yazılımlarını ve entegrasyonlarına sahip olan tesislerin ilk sırada olduğunu görmekteyiz. Veri Cloud dijital danışmanlık ve yazılım alanında profesyonel hizmet veren prestijli alt yapıların başında yerini almaktadır. Salesforce alt yapısıyla geliştirilen tüm ürünleri, Veri.cloud markası, Türkiye yetkili temsilcisi olarak tüm kullanıcılara sunmaktadır. İşletmeniz için ihtiyaç olarak gördüğünüz tüm çözümler için www.veri.cloud kurumsal internet sitesi üzerinden kontak kurabilir, tüm çözümlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim