Size sunduğumuz hizmetin önemli bir kısmı, elinizde en iyi sistem çözümlerine sahip olmanızı sağlamaktır. Hepimiz için daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir ortam yaratmak, genellikle rögar kapağı ile ilgili kavramları, gelenekleri ve alışkanlıkları yeniden düşünmeyi gerektirir.

Dayanıklılık, Hafiflikle Buluştu

Malzemenin dayanıklılık, sağlamlık ve hafiflik kombinasyonu sayesinde daha az insan gücü ve ekipmanla daha kolay, daha güvenli rögar kapağıkurulumu sağlanır.

Uzun Ömürlülük

Daha iyi direnç ve en az 40 yıllık kullanım ömrü sayesinde daha yüksek yatırım getirisi ve rögar kapakları fiyatları bakımından uygunluk ile daha düşük bakım maliyetleri getirir.

Kurulum Kolaylığı

Daha kolay, daha güvenli montajı tercih edin, güç ve dayanıklılıktan ödün vermeden insan gücü ve ekipmandan tasarruf edin. Karaköy Drenaj firmasının tüm kompozit rögar kapakları ve ızgaraları EN 124 standartlarına göre üretilmiştir ve 1,5 ton ile 40 ton arasındaki yük sınıflarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Güçlerine rağmen, kullanımlarını olağanüstü kolay ve güvenli kılan geleneksel ürünlerden yüzde 35 daha hafiftirler.

Rakipsiz Korozyon Direnci ve Ömrü

Yatırım geri dönüşünüzü artırın ve daha iyi direnç ve en az 40 yıl kullanım ömrü ile bakım maliyetlerini düşürün. Kompozit kapaklarımız ve ızgaralarımız sadece geleneksel ürünlerle karşılaştırıldığında üstün bir ömre sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda daha az bakım gerektirir. Rakipsiz korozyon direnci, korozif ortamlar için ideal bir çözümdür. Pas nedeniyle sıkışan kapaklar bulunmaz, estetik kayıp yoktur.

Bu Kapaklar ve Izgaralar Sabit Kalır

Hırsızlık yok, güvenlik tehlikesi yok, değiştirme masrafı yok. Kapaklarınızın ve ızgaralarınızın olması gerektiği yerde kaldığından emin olun. Malzemenin sıfır hurda değeri hurda avcılarına sıfır fayda sağlıyor. Geleneksel kapaklar dışında, kompozit rögar kapağı ve ızgaralar yerine vidalanır ve kullanım ömrü boyunca düz bir şekilde kalır. Araba lastikleri bunları yerinden oynatamaz.

Çevresel Gürültüye Sebep Olmaz

Kanalizasyon kapakları üzerinde yayılan trafikten çıkan kötü gürültüye bir son verir. Boyut ve uyumdaki doğruluk, zaman içinde bükülme veya kırılma olmadığından ve yüksek ve düşük sıcaklıklara karşı duyarsızlık (neredeyse termal genleşme olmadan) sayesinde, kompozitrögar kapağı ve ızgaraları sizi değişim maliyetlerinden kurtarır.

Kokuya Hassas Bölgeleri Korur

Yoğun nüfuslu yerler ve dinlenme alanlarını, otel tesislerini vb. kapalı bir sistem kullanarak koku sıkıntılarından koruyun. Lastik conta halkaları drenaj kanaları sistemlerine hiçbir şeyin girmemesini ve sistemden hiçbir şeyin çıkmamasını sağlar.

Çevresel Sürdürülebilirlik

Geri dönüştürülebilir malzemeler seçerek sürdürülebilir bir ekonomiye doğru ilerleyin ve düşük karbonlu bir geleceğe geçişi destekleyin. En kaliteli rögar kapağı üreten firmalar arasında olan Karaköy Drenaj’ın kompozit kaplamaları ve ızgaraları daha düşük karbon ayak izi ile üretilir ve geleneksel kapaklara kıyasla yüzde 400-800 daha uzun ömürlüdür. Kompozit malzeme ayrıca tamamen geri dönüştürülebilirdir.

Dayanıklılık İçin Eşsiz Estetik

Projenize yıllarca sürecek bir görünüm verin. Hizmet türünü özelleştirin, şehrinizin amblemini, logosunu ekleyin veya rögar kapağıçeşitlerini karıştırmak veya vurgulamak için farklı bir renk seçin. Tüm kompozit kapak ve ızgaralarımız, entegre bir kaymaz yüzeye sahiptir. Kendileri pigmentlidirler ve boyanmaları gerekmez, yine de boyamak isterseniz buna elverişlilerdir. UV ve korozyon direnci sayesinde zamanla malzemeler havaya karışmaz, solmaz veya çatlamaz. Renklendirme (standart siyah), servis tipi (örneğin gaz, su, vb.) ve logo (örneğin şehir amblemi) ile ilgili kişiselleştirme mümkündür.

İçeri Akış ve Kirlenmeyi Azaltın

Su ve atık su alt yapı sistemleri, fazla su ve kirletici maddelerden trafik veya servis istasyonu ön kaynaklarından uzak tutulabilir. Tüm plastik drenaj kanallarıkapaklarımız, ızgaralarımız ve çerçevelerimiz minimum toleranslarla ve kontrollü imalat koşullarında üretilmektedir. Ayrıca, geleneksel kapakların gevşek bir uyum özelliği varken, sıkıca oturması için monte edilirler. İsteğe bağlı bir lastik halka, rögar veya bölmenin gerçekten sızdırmaz olmasını sağlar.

Akıllı Şehirler İçin Hazırdır

Gelecekteki şehirlerimiz son derece akıllı olacaktır. Kompozit kapaklarla, projeniz ölçüm, izleme ve yönetme gibi akıllı teknolojilere uygundur. Geleneksel kapakların aksine kompozit polimer kanallar kanalizasyon ortamında elektromanyetik dalgalara karşı geçirgendir. Ölçüm, izleme ve yönetme cihazlarından gelen sinyaller dağılmaz ve sinyal güçlendirme için ek bir donanım gerekmez

Editör: TE Bilişim