Elart ailesi olarak; siz müşterilerimizin en beğendiği, en çok güvendiği tüm ürünlerimizi severek kullandığı bir çeyiz markası olarak; 2001 yılından beri en kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri sizlerle buluşturmak için çalışmalarını sürdürmekteyiz. Kalite ve ekonomik fiyata gösterdiği önem kadar, sunulan ürünlerin şıklığı ve göze hitabı da elart.com olarak en önem verdiğimiz konuların başında yer almaktadır.

En hoş renkleri, en şık desenleri oluşturmak ve modaya öncelik etmek adına üretim ekibimiz canla başla çalışmaktadırlar. Müşteri memnuniyetini her zaman önemseyen Elart geribildirimlerinizi dikkate almakta ve müşterilerinin arzu, istek ve tasarım hayallerine göre gelişimini sürdürmektedir.

Elart markamızın ürünleri kalite standartlarına uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Ürünlerimizi son teknoloji kullanarak modern ve donanımlı tesislerimizde üretiyoruz. Bütün ürünlerimiz yüzde yüz yerli üretimdir.

Elart olarak vizyonumuz değişimi oldukça önemsemektedir. Bu sebeple tekstil alanındaki dünya çapındaki gelişmeleri günü gününe takip ediyoruz. Modern üretim yollarını tasarlayarak tekstil alanında ülkemizin öncü pozisyonunu elde tutmaya sağladığımız katkıdan dolayı gurur duymaktayız. Her geçen gün daha iyisi için çalışıyoruz. Markamız ile ilgili daha fazla bilgiye elart.com internet sitemizin hakkında bölümünden ulaşabilirsiniz.

Elart.com adresinden yapacağınız ev tekstili ürünleri alışverişlerinde güvenli alışveriş garantisi vermekteyiz. Hızlı kargo hizmetimiz ile siparişinizi beklerken gözünüz yolda kalmayacaktır. 16.00’a kadar vereceğiniz siparişleriniz aynı gün kargoya ulaşmaktadır. Alışverişlerinizde kredi kartına taksit imkanı bulunmaktadır. Elart.com olarak sizlere hizmet sunmaya her daim hazırız.

Bornoz Setinin İçeriği

Elart yetenekli ve yaratıcı tasarımcıları tarafından son derece zarif dantel desenleri ile işlenmiş bu şık bornoz seti bir adet small ve medium ölçülerine uygun bayan bornoz, bir adet large ve xlarge ölçülerine uygun erkek bornoz, bir adet 70*140 cm ölçülerinde bayan banyo havlusu, bir adet 70*140 cm ölçülerinde erkek banyo havlusu, bir adet 50*70 cm ölçülerinde bayan yüz havlusu ve bir adet 50*70 cm ölçülerinde erkek yüz havlusundan oluşmaktadır.

Ürünlerimizle ile ilgili detaylı görselleri ve seçenekleri incelemek için elart.com adresindeki bornoz seti bölümünü incelemenizi tavsiye ederiz. Elart.com adresinden sipariş verebilir ya da size en yakın Elart mağazasına ulaşarak her zevke uygun tasarımlarımız arasından size en uygun olan bornoz seti sahip olabilirsiniz. Yüzde yüz pamuk ipliğinden üretilen setimiz, toplamda 6 adet parça içermektedir. Üretimi yüzde yüz yerlidir. Su emiciliği oldukça yüksek olan ürünlerimiz kalite standartlarına uygun şekilde üretilmiştir bu sebeple de kanserojen ve alerjenik maddeler asla barındırmamaktadır.

Yumuşacık pamuk dokusuna sahip olan ürünlerimiz cildinizi tahriş etmez ve sağlığınıza zarar vermez. Bu sebeple güvenle kullanabilirsiniz. Ürünlerimiz renk akıtmamaktadır, renk akıtma testleri yapılmıştır.

Kullanım Talimatı

Elart markasının başarısının ardında, gönülden çalışan ekibimizin emekleri ve sevgisi vardır. Çalışanlarımızın büyük özverisi ve işlerine olan yetkinliklerinin bilincinde olarak, ürettiğimiz her ürünü sizlerin takdirine sunarken haklı gurur yaşamaktayız. Sizlerden aldığımız olumlu geribildirimler ise bizim sevincimizi kat kat arttırmaktadır.

Bornoz seti göz zevkinize uygun canlı renkleri ile her kullanışınızda içinizi ısıtacak, yumuşacık pamuk dokusu ile sizleri şımartacak ve hızlı su emilimi sayesinde hayatınızda pratiklik ve konfor sağlayacaktır. Erkek ve bayan ürünlerini bir arada bulunduran bornoz seti bir çift olarak ikinizin de ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahiptir. Kullanımı oldukça kullanışlı olan ürünlerimizi dilerseniz elde yıkayabilir, dilerseniz 30 derece sıcaklıkta çamaşır makinesinde temizleyebilirsiniz. Kurutma makinesinde kuruturken düşük derecede kullanıma özen gösteriniz. Beyazlatıcı, leke çıkarıcı ve çamaşır suyu gibi kimyasallar kullanmayınız.

Editör: TE Bilişim