Eskişehir’de   5 ayrı Vestel şubesi ile hizmet veren Eldem Ticaret, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Vestel ile bir kampanya başlattı.

14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası hakkında bilgi veren Eldem Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Eldem, “Eldem Ticaret olarak Vestel ile 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir kampanya başlattık. Vestel’in en son çıkardığı yüzde 100 yerli üretim olan Vestel Venüs Z10 cep telefonu ile ilgili bir kampanya başlattık. Bu cep telefonu şu anda Vestel’in en üst özelliklere sahip olan telefonu. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar bu cep telefonu alan herkese, yine Vestel’in yerli üretimi olan 7inch’lik tabletini 300 TL yerine, 99 TL’ye veriyoruz” diye konuştu.

Bu gibi özel günlerde kampanyalarının devam edeceğini söyleyen Eldem, “Eldem Ticaret olarak bu gibi özel günlerde müşterilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bu gibi günlerde  kâr amacı gütmeden, müşteri sadakatini arttırmaya yönelik bir hareket. Müşterilerimize bir jest olmasının yanında yeni müşteriler de edinmemizi sağlayan kampanyalar” ifadelerini kullandı.

ŞUBAT KAMPANYALARINI KAÇIRMAYIN!

İndirim ve kampanyaların devam edeceklerini söyleyen Eldem, “Şubat ayına özel yeni bir insert ile müşterilerimizin karşısına çıkacağız. Bu insertte hemen hemen bünyemizdeki tüm markalarda, kampanyalar olacak. Şubat ayının tamamında etkili olacak bu kampanyamızdan ve diğer Yaptığımız kampanya ve indirimlerde haberdar olmak isteyen Eskişehirliler, bizi sosyal medyadan takip ederlerse bu tarz kampanyaları kaçırmamış olurlar” dedi.

Editör: TE Bilişim