Güzelliğinizin altını çizin sloganı ile Eskişehir şube açılışı gerçekleştirilen Emsal Doğan ‘by burcu aslan güzellik ve estetik merkezi’ açılışı   yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Emsal Doğan, Eskişehir’e Eskişehirli kadınların güzelliklerinin altını çizmeye geldiklerini vurguladı. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, ASYA Halı Şirketler Grubu’ndan Mulla Şahbaz ve Şaban Şahbaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Merkezde protez tırnak, kalıcı makyaj, Microblading, ipek kirpik, cilt bakımı, epilasyon, zayıflama, Dermapen, saç similasyonu gibi hizmetler yer alıyor. Müşteri memnuniyetini esas alarak kalite sürdürülebilirliği için, sürekli gelişmek ve değişmek, yenilikçi ve vizyoner olmak temel politikası ile hareket eden merkezde AQUA PEEL yöntemi ile farklı bir cilt bakım sistemi de uygulanıyor. Emsal Doğan Güzellik Merkezi, İstiklal Mah. Şair Fuzuli Caddesi, Özkal İş merkezi, 36/6’da (OEDAŞ Karşısı)hizmet veriyor. İletişim Tel ise, 0222 222 0 312

Editör: TE Bilişim