Dilvin sitesinde yer alan etek modelleri arasından en çok satanları kolaylıkla görebilirsiniz. Kadınların en çok satın aldığı ilk etek modeli, cepli deri kalem siyah etektir. Bu model, gerek günlük hayatın gerekse iş hayatının bir parçası olabilmektedir. Midi boy olan bu etek ile yapacağınız kombinler hem şık hem de rahat olacaktır.

Bir diğer model ise, mini ekose etektir. Mini ekose etekler de çok satan ürünlerdendir. Mini boy oluşlarıyla fiziğinizi öne çıkarabileceğiniz bu model ile birbirinden güzel kombinler yaratabilirsiniz.

Etek Modelleri İle Kombin Fikirleri

Deri kalem etekler, genellikle siyah bir stiletto ya da siyah bir topuklu ayakkabı ile istediğiniz şık görüntüyü verebileceğiniz yegane ürünlerdendir. Bu etek ile hem casual bir görüntü hem de iş ortamı görüntüsü kolayca yaratabilirsiniz. Üzerine tercih edeceğiniz triko boğazlı bir kazak ile casual, beyaz bir gömlek ile de iş görüntüsünü rahatlıkla sağlayabilirsiniz.

Ekose etekler ise daha çok günlük kullanıma uygun eteklerdir. Ekose mini eteklerin üzerine yine kazak tercih edebileceğiniz gibi, aynı desen ekose atlet veya crop toplar ile bir takım görüntüsü yaratabilirsiniz. Boyu kısa olduğu için giyeceğiniz bir çizme ile fiziğinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz.

Dilvin https://www.dilvin.com.tr/etek-modelleri sayfasından tercih edebileceğiniz ürünlerle kendinize en yakışan kombini hiç yorulmadan kolayca yapabilir ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim