Reynmen Scorp ile başladığı sosyal medya macerasına diğer platformlarda devam ederken kariyerine tamamen müzisyen olarak devam ediyor. 6 milyonluk bir hayran kitlesine sahip olan genç şarkıcı “Derdim Olsun” adlı parça ile birlikte dijital platformlarda 22 saatte 10 milyon izlenmeyi aşan tek şarkıcı ünvanını elinde bulundurmaktadır. Mükemmel bir sese sahip olan şarkıcı bu rekor ile birlikte kariyerinde çok önemli adımlar atmaya başladı. Şarkının sözleri ve bestesi tamamen kendisi tarafından yapılarak stüdyo ortamında genel kayıtlara başlandı. Bu olayın ardından büyük ümitlerle paylaşılan şarkı bekleneni verdi. Son zamanlarda bu denli izlenen bir parça olmadığı gibi bu da dijital medyada büyük etki uyandırmayı başardı. Reynmen şarkıları büyük bir kitleye hitap ettiği için 7’den 70’e birçok insan tarafından severek dinleniyor.

Kariyerinde “Derdim Olsun” şarkısından sonra büyük bir yükselişe geçen Reynmen son olarak “Ela” adlı parçayı hayranlarının beğenisine sundu. Bu şarkıda diğerleri gibi yine rekorlar üstüne rekor kırarak uzun zamandır bu kadar etkileşim almayan birçok müzikle yarışa girdi. Bu şarkının sözleri de tamamen Reynmen tarafından yazılarak mükemmel ötesi bir klip ile taçlandırıldı. İnternet ortamında paylaşılan klip 200 milyon izlenme bandını geçerek Yusuf Aktaş için kariyer basamaklarında önemli bir nokta oldu. Klip sanal dünya esintileri ile iç içe olması sebebi ile orta yaşlı kitleyi çok iyi bir şekilde etkiledi. Reynmen – Ela indir etiketi ile yayınlanan bu şarkı her geçen gün sosyal medyada yükselmeye devam ettiği görüldüğü gibi bu şarkıyı herhangi bir ücret ödemeden indirmek isteyen kişilerinde varlığını görebiliyoruz.

Herhangi bir şekilde ücret ödemeden mp3 indir hizmeti almak isteyen kullanıcılar internet üzerinde bulunan reklamsız müzik indirme imkanı sunan internet sitelerine yöneliyor. Kal Mp3’te bu sektörde mükemmel bir ivme yakalayan mp3 indirme platformlarından biridir. Platform aracılığı ile istediğiniz şarkıya kolayca ulaşabilir herhangi bir reklama maruz kalmadan mp3’ü en iyi kalitede indirebilirsiniz. Telefonunuza indirdiğiniz müziği mobil veri kullanmadan her nerede olursanız olun rahatça dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda en çok indirilenler listelerine de göz atabilir yeni şarkılar keşfedebilirsiniz.

 kaynak; https://kalmp3indir.com/  

Editör: TE Bilişim