Ebeveynler için bebeklerinin dünyaya gelmesi ile hayatlarında yepyeni bir dönem başlıyor. Bebeğin öncelik haline geldiği ve ihtiyaçlarının en üst düzeyde karşılanmaya çalışıldığı bu dönem; bebeğin dışarı çıkmaya başlaması ile birlikte kıyafetlere ekstra özen gösterilen bir şekle dönüşüyor. Bu aşamada anne ve babaların işlerini kolaylaştıracak, fonksiyonelliği ön plana çıkan ürünleri tercih etmeleri bu sürecin en sağlıklı ve keyifli şekilde atlatılmasını sağlayabiliyor.

Ebeveynler tarafından hem şıklığı hem de kullanım kolaylığı nedeniyle en çok tercih edilen giyim ürünlerinden biri olan erkek bebek body modellerinden çıt çıtlı olanlar bebeğin rahatlığının yanı sıra ev dışında da bebeğin altının ya da üstünün değiştirilmesini daha kolay bir hale getirmeyi başarıyor. Yaz mevsimine uygun olacak şekilde penye gibi elastik ve rahat kumaşların kullanımıyla üretilen bodylerin yanında kış mevsiminde kullanılmaya yönelik olarak üretilen erkek çocuk body modellerinde de pamuklu, kalın ve uzun kollu modeller tercih ediliyor. Anne ve babalar bebeklerinin kıyafetlerinde işlevselliğe önem verse de aslında estetik açıdan gözlerine ve zevklerine hitap ediyor olması da son derece önem taşıyor. Bella Giyim’in erkek bebek body modellerinin çeşitliliği sayesinde anne ve babalar kendi zevklerine uyan en güzel renklerdeki ve desenlerdeki ürünleri seçme avantajını elde etmiş oluyorlar. Doğumdan itibaren kullanılabilecek olan ürünler bebeğin tüm gelişim dönemlerinde tercih etmek anne ve babaların işini kolaylaştırmasının yanında bebeklerin de rahat ve sağlıklı hissetmesinde önemli rol oynuyor.

Erkek Bebek Tulum Modasını Bella Giyim İle Takip Edin

Bebeklerin yenidoğan döneminde ihtiyaç duydukları ve ebeveynlerin rahat kullandıkları giyim ürünleri daha az olmakla birlikte büyümeye başladıklarında bebekler için satın alınabilecek kıyafetlerin çeşitliliği de artmaya başlıyor. Özellikle erkek bebekler için özel olarak tasarlanan, erkek bebek tulum modelleri, birbirinden şık çeşitleri ve kullanım rahatlığı ile dikkat çekiyor. Bebeklerinin rahatını ve sağlığını en önemli öncelikleri olarak kabul eden anne ve babalar Bella Giyim erkek bebek tulum modellerini tarzlarının yanı sıra kumaşlarının kalitesi ve doğal pamuk içeriyor olmaları nedeniyle de tercih ediyorlar.

Erkek bebeklerinin her mevsim kullanımına yönelik olarak tasarlanıp üretilen tulum çeşitleri arasında; kışlık, yazlık ve astronot tulum çeşitleri bulunuyor. Soğuk kış günlerinde bebeklerin dışarı çıkarılması için ideal bir dış giyim ürünü olan astronot tulumlar tamamen yumuşak, doğal ve pamuk içerikli olmaları nedeniyle bebekleri sımsıcak tutmayı başarıyorlar. Birbirinden farklı modelleri olan astronot tulumların iç kısımları antialerjik ve kaşındırmayan astar özelliklerine sahip bulunuyor. Bebeğin içerisinde rahatça hareket edebildiği astronot tulumların dış kumaşları su geçirmeyen özellikte olduğunda suyla temas ettiği durumlarda dahi bebeğin ıslanmasını önlemiş oluyor. Yazlık erkek bebek tulumları bebeklerin yazın en sıcak günlerinde bile rahatça hareket etmesini ve üzerinde bulunan kıyafetten dolayı herhangi bir rahatsızlık hissi duymamasını sağlıyor. Bella Giyim’in erkek çocuk tulum modelleri şıklığı, kalitesi ve bebek cildine dost yapısı ile ön plana çıkıyor. Kısa kollu ve kolsuz yarım boy yazlık tulum modelleri ile erkek bebekler yaz mevsiminde de şıklıklarından ve konforlarından taviz vermemenin tadını çıkarabiliyorlar. Sevimli ve eğlenceli tasarımları ile dikkat çeken yazlık tulum modelleri pamuktan üretilmesi ve anti alerjik özelliklere sahip olması nedeniyle bebeklerin cildinde herhangi bir tahrişe de neden olmuyor. Bella Giyim’in yazlık erkek bebek tulum modelleri desen, renk ve tasarım skalasındaki genişlik ile dikkat çekiyor. Boyundan ve alttan çıt çıtlı olan tulum modelleri rahat giydirme ve çıkarma konusunda ebeveynlere büyük bir kolaylık sağlıyor. Alt taraf bacak boyuna kadar çıt çıtlı olması nedeniyle ebeveynler tulumu çıkarmalarında gerek kalmadan rahatlıkla bebeklerinin altını da değiştirebiliyorlar. Yazın havaların aşırı sıcak olduğu dönemler için ise ebeveynler Bella Giyim’in kolsuz ve diz üstü tulumlarını tercih edebiliyorlar. Terletmeyen kumaşların kullanıldığı tulum modelleri sayesinde bebeklerde herhangi bir isilik ve alerji sorunu ile karşılaşılması riski de ortadan kaldırılmış oluyor. Kışlık erkek bebek tulum modelleri bebekleri son derece şık ve sevimli göstermesinin yanında kışın soğuğunda sıcak kalmalarını da sağlıyor. Bebekler yenidoğan döneminden 36. Aylarına kadar birbirinden şık kışlık erkek bebek tulum modelleri ile göz alıcı bir görünüme sahip olabiliyorlar. Belirli bir döneme kadar kullanılması tercih edilen ayakları patikli tulumlar bebeklerin ayaklarının da sıcak kalmasını sağlamış oluyor.

Bebek giyiminde yeni bir soluk ve çağdaş bir moda anlayışını tercih eden ebeveynler Bella Giyim’in birbirinden seçkin modellerine bebeklerinin gardroplarında büyük bir yer ayırmanın ayrıcalığını yaşıyorlar. Her sezon yenilenen birbirinden zevkli ve kullanışlı tasarımları ile Bella Giyim çocukların sağlığı ve rahatı sağladığı kadar ebeveynlerin beğenisini de kazanıyor. Siz de https://www.bellagiyim.com/ adresinde bulunan Bella Giyim’in online mağazasını ziyaret ederek markanın erkek bebek giyim koleksiyonunu inceleyebilir ve alışverişinizi Bella Giyim’in avantajlı fiyatlarından yapma imkanını elde edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim