Folyo balon denildiğinde herkesin aklına keyifli ve renkli parti ve organizasyonlar gelmektedir. Son yıllarda klasik balonların yerine artık folyo balon kullanımları artmıştır. Çünkü folyo balonlar çok farklı ebatlarda ve çeşitlilikte satışa sunulmaktadır. Ve tüm renk ve desenleri ile birlikte her tür parti ve organizasyon konseptine en güzel şekilde uyum sağlamaktadır. Her zaman renkli yapıları ve kullanım kolaylığı ile partilerin vazgeçilmezi haline gelmiştir.

En çok tercih edilen folyo balon türleri başında Harf Folyo Balon çeşitleri gelmektedir. Daha çok nişan, söz, düğün veya sevgiliniz için planladığını özel anlar için tercih edilen harf folyo balonlar çok farklı ebatlarda ve renklilikte üretilmektedir. Büyük boy harf folyo balonlarla isimlerin baş harfi kullanılabilirken, küçük boy harf folyo balonlarla isimler veya çok keyifli dilek ve mesajlar yazılabilmektedir. Doğum günü organizasyonlarında İyi Ki Doğdun yazılabilirken, yeni yıl kutlamasında İyi Yıllar dileği küçük boy harf folyo balonlarla yapılabilmektedir.  

Yine Rakam Folyo Balon türleri özellikle doğum günü organizasyonlarının olmazsa olmaz süslemelerinden birisidir. Farklı boyutları ile istenilen her yaş için bir rakam folyo balon hazırlanabilmektedir. Doğum günü organizasyonlarınızda konseptiniz nasılsa, ona en uygun olan renk ve desenlerde seçimler yapabilirsiniz.

En Kullanışlı Balon Türleri

Folyo balonlar ince yapıları ve kolay şekil almaları sayesinde birçok farklı modelde karşımıza çıkmaktadır. Yine uzun süreli dayanıklılığı ve daha sonra tekrar kullanılmak üzere havasının alınması ile en avantajlı modellerdendir.

Editör: TE Bilişim