Hediyelik eşya sektöründeyseniz, ya da satış yaparken müşterilerinize jestler yapmak isterseniz, sublimasyon telefon kılıfları teknofinalde sizi bekliyor.  Hele ki sublimasyon işiyle meşgulseniz, hediyelik eşya olarak talep görecek sublimasyon telefon kılıfları emin olun ki müşterilerinizin yüzünü gülümsetecek.

Sublimasyon telefon kılıfı müşteri potansiyeli

Sublimasyon telefon kılıfı kullanıcı yaşı olarak geniş bir yelpazeye sahiptir. Nihayetinde her telefon kullanan kişi, uzun ömürlü ve kullanışlı olması için telefonunu korumak ister. Telefonunu korumak için kullandığı kap ya da kılıfın şık, göze hoş gelen görünüme sahip olması kullanıcıda ayrı bir memnuniyet oluşturacaktır.

Genç yaşlı, büyük küçük her yaştan ve her kesimden telefon kullanıcısının beğeneceği muhakkak olan sublimasyon telefon kılıfı, üzerlerine görsel baskı uygulanacağı için  kişiye özel hediyeler kategorisinde dikkate değer bir seçenek de oluşturacaktır.

Kişiye özel hediye olarak iyi bir fikir olacak sublimasyon telefon kılıfları, müşterilerinize özel zamanlarda kişiye özel hediye olarak önereceğiniz materyallerdir.

Üzerine baskılayacağınız kişiye özel görseller o materyali alışılageldik bir telefon kılıfı olmaktan çıkarıp son derece özel bir obje haline getirecektir. Ve hediyeyi veren ve hediyeyi alan kişiyi ne denli mutlu ederse bu hediye, böyle özel bir duyguya vesile olduğunuz için siz de müşterinizin memnuniyeti karşısında mutlu olacaksınız şüphesiz.

Sublimasyon telefon kılıfı çeşitleri

Web sayfasına baktığınızda  ürün çeşitleri hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz tekonofinal’de mevcut bulunan telefon kılıfı çeşitleri hakkında sizin için kısa bir bilgilendirme yapalım:

Teknofinalde mevcut olan slikon telefon kılıfı, 2d ve kılıfı, 3d telefon kılıfı toptan satışı mümkündür. Bunun yanı sıra; telefon kılıflarına baskı yapmak için gerekli olan baskı kalıplarına da yine teknofinalde ulaşabilirsiniz.

3D Sublimasyon iphone 5, 3D Sublimasyon iphone 3, 3D Sublimasyon iphone 6 plus ile uyumlu telefon kapakları sublimasyon baskı işlemine uygun olmakla birlikte baskı sonrası herhangi bir solma durumu da olmaz. Söz konusu ürünler toptan fiyatına baskısız olarak satılmaktadır.

Aynı özelikler 2d sublimasyon samsung telefon kapağı için de geçerlidir. 2d, sublimasyon baskı sistemine uyumlu olan ürüne dilediğiniz görseli basabilirsiniz.

Üzerindeki düz metal zemine, düz pres makinelerinde  yüz doksan derecede altmış ile yetmiş saniye arasında arzu edilen tasarımın ya da görselin baskısı yapılabilir. Fakat üzerindeki jelatini çıkarmayı unutmayınız.

Slikon Samsung A serisi telefon kılıf ve kapakları da yine toptan fiyatına baskısız olarak satılmaktadır. Slikon özelliği sebebiyle bu kılıfla telefonda yüksek koruma sağlar. Baskı metalinin üzerindeki jelatin çıkarılıp düz pres makine ve 3D makinede yüz doksan derecede doksan saniye baskı uygulanabilir.

Toptan fiyatına baskısız olarak satılan pek çok sublimasyon telefon  kılıfı  çeşitlerine teknofinalde ulaşabilir, ederi ve ürün özellikleri hakkında bilgi edinip tercihinize göre sipariş verebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim