Ağda yapmak kadınlar için oldukça zahmetli bir iş. Zaman ayrılması gereken ve acılı bir işlem. Epiwax ağda ile ise durum hiçte böyle değil. Normal ağdalardan  çok daha farklı olan , acısız ve tahriş olmadan hızlı bir şekilde tüm vücudunuzda ağda yapmanızı sağlıyor. Son zamanlarda en çok tercih edilen bu ağda evde kullanmak içinse son derece uygundur.

Artık güzellik merkezlerinde saatler harcamanıza gerek yok. Epiwax ağda, çok kısa bir sürede tüm vücudunuzdaki kıl ve tüyleri almaya yardımcı olacak düzeyde bir ağdadır. Tüm bölgeler için son derece kullanışlı olan Epiwax ağda, hassas bölgelerde de rahatlıkla uygulanabilir. Genel olarak baktığımızda; bacak kol, koltukaltı, genetal bölge, dudak üstü, göbek gibi bölgelerde tercih edilmektedir. Bunlar dışında yine istenilen her bölgede rahatlıkla kullanılabilir bir üründür. ndan yola çıkarak deneyip denememeye karar verebilirsiniz.

Epiwax ağda sanıldığı kadar zor kullanılan bir ağda değildir. Diğer klasik ağdalardan kullanım tek farklı bezsiz kullanılabilme özelliğine sahip olmasıdır. Evde rahatlıkla hazırlanabilecek Epiwax ağda, yalnızda birkaç dakika içerisinde talimatlara uyulduğu sürece hazır olmaktadır.

İnci şeklinde olan ağda tanelerinin ilk olarak ısıtıcıya atılması gerekmektedir. Ağda taneleri ısıtıcının içerisinde tamamen eridikten sonra ağda kullanıma hazırdır. Bir çubuk yardımı ile Epiwax ağda, uygulamanın yapılacağı her bölgeye sürülebilir. Diğer klasik ağdalarda olduğu gibi soğuması sorun teşkil etmez. Aksine bütün bölgelere sürdükten sonra vücutta soğuması beklenir. Epiwax ağda vücutta soğuduktan sonra yapılması gereken bu ağdayı soymaktır. Kıl köklerinizin yönüyle ters olacak şekilde ağdayı yavaşça kaldırabilirsiniz. Bu işlemleri tüm bölgeler için uygulayabilirsiniz.

Epiwax Ağda İle Tüylerden Kurtulma Vakti

 Epiwax ağda, kıl ve tüyleri kökten alma özelliğine sahip bir ağdadır. Ağda işleminden sonra tamamen pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz. Cildinizde kıl dönmesi gibi kötü görüntüler kalmaz. Tüy ve kılları kökten alan Epiwax ağda bu sayede tüylerin zamanla azalmasını sağlar. Yıllar içerisinde kıllarınızda azalma ve incelme olduğunu fark edersiniz. İşlem sırasında ters bir hareket yapılmadığı sürece asla kılları kırmaz ve sert çıkmasına neden olmaz.

Epiwax ağda güzellik merkezlerinin yeni gözdesi haline geldi. Rahat bir kullanıma sahip olan bu ağda evde hazırlanabilecek rahatlıkta bir üründür. Tek yapmanız gereken ağdayı sipariş verip tüm kullanma talimatlarına uymaktır. Bunlara uyduğunuz sürece hiçbir sorun yaşamadan evde kolayca kendi ağdanızı kendiniz acısız bir şekilde yapabilirsiniz.

Epiwax ağda diğer ağdalar gibi cildi tahriş etmez. Yara ve kabuk oluşmasına neden olmaz. Bundan dolayı erkekler tarafından da evde kullanılabilecek bir üründür. Özellikle yeni ağda yapmaya başlayacak genç kızlar için son derece ideal bir üründür. Kolay bir kullanıma sahip olması nedeniyle herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilen Epi wax ağdayı sizde deneyebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim