Kuyumculuk alanında 35 yıldır faaliyet gösteren Ercan Kardeşler, 2012 yılından bu yana Kuyumcular Çarşısı girişinde bulunan üç katlı Ercanlar Plaza binasının giriş katında altın, birinci katında pırlantalı mücevher, ikinci katında ise alyans koleksiyonları ile hizmet veriyor. Bu yönüyle düğün sezonunun başladığı şu günlerde evlenecek çiftlerin adeta tüm ihtiyaçlarına cevap veren bir “Mücevher AVM”si görevini üstleniyor.

ERCANLAR PLAZA KUYUM KATI

Ercanlar Plaza kuyum katı düğün sezonuna 22 ayarda yepyeni kelepçe bilezikler, tuğralar ve Trabzon hasırları ile son derece zengin bir 14 ayar set koleksiyonu ile giriyor. Eskişehir’in en zengin 14 ayar set koleksiyonunun özel bir bölümde sergilendiği kuyum katı; sarı-beyaz-rose altın, taşlı veya taşsız, klasik veya modern, her yaşa ve her zevke hitap edecek zengin bir ürün yelpazesiyle sezonu karşılıyor. Ayrıca sadece Ercan Kardeşler için üretilmiş olan çok farklı, Eskişehir’de hiçbir yerde bulunmayan tasarımlara da ev sahipliği yapıyor.    

ERCANLAR PLAZA MÜCEVHER KATI

Ercanlar Plaza’nın birinci katında hizmet veren pırlantalı mücevher mağazası da yepyeni koleksiyonlarıyla bilhassa gelin adaylarını heyecanlandırmayı hedefliyor. Evlenecek her genç kadının vazgeçilmez klasikleri olan pırlanta tektaş, beştaş, tamtur veya pırlantalı su bileziklerinin yanı sıra, ışıltısıyla göz kamaştıran birbirinden değerli pırlanta ve elmasların süslediği iddialı setler de sıra dışı tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Zümrüt, yakut veya safirli, etrafı pırlantalarla bezeli anturaj mücevherler ise renk tutkunu gelinlerin ilk tercihi olmaya aday.

ERCANLAR PLAZA ALYANS KATI

Ercanlar Plaza’nın ikinci katında bulunan ve 1500’ün üzerinde modele ev sahipliği yapan alyans katı ise, büyüklüğü ve yalnızca alyanstan oluşan zengin ürün yelpazesiyle Eskişehir’deki tek ‘alyans mağazası’ konseptine sahip. Bu sezon sarı-beyaz-rose renkli düz ve klasik modellerin yanı sıra, kişiye özel el işçiliği tasarımlar ile Eskişehir’de sadece Ercan Kardeşler için üretilen lazerli hafif modeller dikkat çekiyor. Elmas uçlu kalem ile altın üzerinde yaratılan ışıltılı efektler de, özellikle taşlı tasarımları tercih eden gelin adaylarının dikkatini çekeceğe benziyor.

    Özetle düğün sezonunun başladığı şu günlerde, evlenecek çiftlerin a’dan z’ye tüm kuyum, mücevher ve saat ihtiyaçlarına birbirinden yeni koleksiyonlar ve en cazip fiyatlarla cevap veren Ercanlar Plaza’nın; altın, pırlanta ve alyans katlarını ziyaret etmeden ‘Evet’ demeyin.   

Ercan Kardeşler Kuyumculuk, Kuyumcular Çarşısı No: 1

Tel: 0222 222 08 08

Editör: TE Bilişim