Spor rahatlığı adına erkekler için, birbirinden farklı eşofman altı modelleri vardır. Özellikle günlük hayatta ve spor giyime uygun tarzda modelleri bulunur. Erkeklere hitap eden modelleri ve renkleriyle eşofman altları, konforlu kullanım sağlar. Birçok kategoride üretilen bu eşofman altları erkeklerin zevklerine uygun tasarlanmıştır. Ayrıca modellerinde, farklı renk ve tasarımda eşofman altı seçenekleri bulunuyor.

Kaliteli kumaşlarla ile üretilen erkek eşofman altı modelleri tüm mevsim kullanımlarına özel malzemeler ile üretilir. Bu modelleri erkekler koşularda, yürüyüşlerde konforlu bir şekilde kullanabilir. Özellikle modeller spor giysiler ile kombinlenecek şekilde üretilir.

Erkek Eşofman Altı Modelleri

Erkek eşofman altı modelleri kumaş olarak tamamen polyester dokuma ile üretilir. Ayrıca erkek eşofman altı ürünlerinde pamuk polyester örme kumaşı kullanılmıştır. Bazı ürünlerde materyal olarak ve pamuk ve elastan pamuk ve iplik şekilde modeller vardır. Modellerin bazılarında kumaş materyali olarak Twill dokuma Mechanical Strech kullanılmıştır. Bazı modeller kalıp olarak regular fit şeklinde tasarlanır. Eşofman altlarında bazı modellerde kumaş olarak viscose örme bulunur. Kalıp olarak comfort fit şeklinde tasarlanan modeller vardır.

Erkek eşofman altı modelleri ve ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için firmayı inceleyebilirsiniz. Ayrıca bilgi almak ve bu modellere sahip olmak için https://www.lescon.com.tr/erkek-esofman-alti/ sitesini ziyaret edebilirsiniz

Editör: TE Bilişim