Sonbahar ve kış mevsimlerinde erkeklerin üst giyim ürünü olarak kullandığı modelleri tasarımları ve kullanışlı detayları ile farklı tarzlara hitap eden ürün yelpazesinde sunuluyor. Uzun, kısa ve orta boy şekilde olabilen modellerde her sezon farklı tasarımlar öne çıkıyor. Bol cepli, oversize, koyu tasarımlar modern modeller olarak tercih edilirken şişme modeller şık ve klasik tarzların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Günlük Kullanımlar İçin Farklı Kaban Modelleri

Su geçirmez kapüşonlu modeller farklı tarzlara mükemmel uyum sağlayan tasarımlardır. Farklı renk seçenekleri ile tarzınıza uygun seçimler yapabilirsiniz. Dik yaka kaşe modeller ise daha sade ve klasik tarzlara özel modellerdir. Kaşa modellerde şal yaka tasarımlar son dönemlerin öne çıkan trendleri arasında yer alıyor. Dar kesim kaşe montlarda sadelikten yana tercih kullanan erkekler içindir. Şişme montlar günlük kullanımlar için en çok tercih edilen seçeneklerdir. Spor görünümleri, hafif yapıları ve soğuk hava şartlarında sıcacık kullanımları ile farklı yaşlara ve tarzlara hitap eden erkek kaban modelleri arasında yer alır.

Şık Davetler için Cool ve Tarz Kaban Modelleri

Özel gün ve gecelerde kullanılacak seçeneklerde tarz olarak daha cool bir hava aranır. Günlük kullanımlarda da tercih edilebilen dik yaka kaşe kabanlar haki ve siyah gibi renk tonlarında şık bir seçim olabilir. Kemer detaylı kaşe modeller, desenli kaşeler ve uzun tasarımlarda özel davetlerde kullanılabilecek modeller arasındadır. Özellikle gri karışım renkler, kahverengi modeller, füme tasarımlar en çok beğenilenler arasında yer alıyor.

En Trend Erkek Kaban Modelleri

Slimfit hakim yaka kaşe kabanlar sezonun öne çıkan modelleri arasında yer alıyor. Kapüşonlu, kürklü su itici özelliğindeki montlarda daha spor tarzlar için kullanışlı seçenekler olmaktadır. Su geçirmez şişme modellerin belde biten boyları ile özellikle gençlerin en çok kullandığı seçenekler arasında yer alır. Mevsim özelliklerine göre daha ince ya da kalın daha uzun ya da kısa modeller arasından seçimler yapılabilir. Deri klasik montlar deriden vazgeçemeyenlerin kışlık tercihidir. Bazı tarzlar için deri kollarda kullanılan detay olarak daha şık bir imaj oluşturabiliyor. Farklı renk tonlarında iç cepli deri modeller kullanım kolaylığı açısından da uygun mevsim şartlarında kullanılabilir.

Editör: TE Bilişim